Tural, Şehit Ve Gaziler İçin Mevlit Okuttu

Tural, Şehit Ve Gaziler İçin Mevlit OkuttuTek İsteğimiz Terörün Bitmesi

Yayınlanma:
Tural, Şehit Ve Gaziler İçin Mevlit Okuttu

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Şehit Aileleri Derneği ile birlikte tüm şehitlerimiz ve ahirete irtihal eden gazilerimiz için mevlit okuttu. Başkan Adayı Tural “Terörün bir an önce bitmesini istiyoruz. Biz artık analar gözyaşı döksün, ocaklar sönsün istemiyoruz” dedi.

Terminal Camiinde Cuma namazı öncesi İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile birlikte şehitlerimiz ve ahirete irtihal eden gazilerimiz için mevlit okuttu. Cuma namazı sonrasında da Başkan Adayı Tural, Dernek Başkanı Ali Savcı ile birlikte halka lokma dağıttı.

tural-sehit-ve-gaziler-icin-mevlit-okuttu-4.jpg

ALİ BAŞKANIMIZ HİSLERİMİZE TERCÜMAN OLDU

Tek isteklerinin terörün bitmesi olduğunu kaydeden Tural “Bugün Şehit Aileleri Derneğimizle birlikte şehitlerimiz ve ahirete irtihal eden gazilerimiz için mevlid programı düzenledik. Ardından da halkımıza lokma dağıttık. Yüce Mevlam bu mübarek ayların hürmetine kabul etsin inşallah.

Geçtiğimiz günlerde 21 vatan evladının şehit haberiyle yüreğimiz bir kez daha yandı. Acıyı derinden hissediyoruz. Tabi ki böyle zamanlarda birlik ve beraberliğimizi koruyarak teröre karşı ortak bir duruş sergilemek gerekiyor. Biz terörün bir an önce bitmesini istiyoruz. Biz artık analar gözyaşı döksün, ocaklar sönsün istemiyoruz. Şehit Yakınları Derneği Başkanımıza ben buradan teşekkür etmek istiyorum. Kaymakkapı Meydanında yaptığı konuşmayla hislerimize tercüman oldu.

tural-sehit-ve-gaziler-icin-mevlit-okuttu-1.jpg

Mecliste teröristlerin siyasi kanadı kol gezdiği sürece, daha iki gün önce şehadetinin yıl dönümünde andığımız emniyet müdürü Gaffar Okan’ı şehit eden teröristin Diyarbakır Bismil’de belediye başkan adayı gösterildiği sürece terörün bitmeyeceğini söyledi. Ali Başkanımın sözlerinin bizlerde arkasındayız. Aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış bu mukaddes topraklarda şehitlerimizin emaneti yakınları ve kahraman gazilerimiz bizim baştacımızdır. Seçim süreci sonunda sonuç ne olursa olsun, onlara nefesim yettiği kadar hizmet etmek benim boynumun borcudur. Bu vesileyle tüm şehitlerimize, vefat eden tüm gazilerimize bir kez daha Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Hayatta olan gazilerimize de hayırlı bir ömür diliyorum” dedi.

tural-sehit-ve-gaziler-icin-mevlit-okuttu-2.jpg

TERÖRLE ARKA PLANDA BİRLİKTE OLANLARI ŞİDDETLE KINIYORUM

İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Tuğlacı da, “Asil Milletimiz, kirli emelleri ile dahili ve harici vatanımızı kuşatanların her türlü oyunu bozmuş, Sarıkamış’ ta, Dumlupınar’da, Kocatepe’de, Sakarya’ da, Çanakkale’ de ve daha birçok cephede Bayrağımızı dalgalandırmaya devam etmiştir. Vatanı, namusu ve emaneti bilerek nesilden nesile ulaştırmaya, sonsuza kadar devam edecektir. Bugün varlığımızı, birliğimizi, Vatan olmayı borçlu olduğumuz, Metehan’ dan, Sarı Saçlı Mavi Gözlü Bozkurt Mustafa Kemal Atatürk’e kadar, vatanın her karışında canını, kanını, seve seve veren tüm şehitlerimize ve gazilerimize, sonsuz şükranlarımı arz ediyorum.

tural-sehit-ve-gaziler-icin-mevlit-okuttu-3.jpg

Emanetiniz emanetimizdir. Biliyoruz ki vatan yolunda, din yolunda canını verenlere ölü denilemez ve sizlerde şu an aramızda, yanımızda, kalbimizdesiniz. Bu kutsal emanetinize bu günlerde iştahı kabaranların arttığını görüyoruz. Terörün her türlüsünü lanetlerken, terörle kol kola olanları, birkaç oy alabilmek için teröre göz kırpanları, siyasi ikbalini vatanın bölünmez bütünlüğünden üstün tutanları ve bunlara payanda olanları siz değerli hemşerilerimizin takdirine bırakıyoruz. Şehit kanıyla sulanmış bu kutsal topraklar, kimsenin sinsi planlarının, gizli hesaplarının, kirli ideallerinin, ikbalini istikbaline değişenlerin kirli amaçlarına teslim edilemez ve edilmeyecektir. Terörle arka planda birlikte olanları şiddetle kınıyorum” dedi.

tural-sehit-ve-gaziler-icin-mevlit-okuttu-5.jpg

MECLİSTE TERÖRİST İSTEMİYORUZ

Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ali Savcı, Başkan Adayı Ahmet Tural’a şehit yakınları ve gaziler adına teşekkür ederek, “Pençe Kilit Harekat bölgesinde şehit düşen askerlerimiz için şehir merkezinde iki kez basın açıklaması düzenledik. Bu açıklamalarda hem şehit yakınlarımızın hem de gazilerimizin duygularına tercüman olmaya çalıştık.

Mecliste, sporda, dağda terörist istemediğimizi bir kez daha ifade ettik. Her zaman olduğu gibi yanımızda olan Ahmet Başkanımıza şehit ve gazilerimiz için lokma ikramından dolayı teşekkür ediyorum. Aziz şehitlerimize rahmet, kahraman gazilerimize uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.