Tural’dan Belediye İşçilerine Net Mesaj: Kimse İşten Çıkarılmayacak

Tural’dan Belediye İşçilerine Net Mesaj: Kimse İşten Çıkarılmayacak

Yayınlanma:
Tural’dan Belediye İşçilerine Net Mesaj: Kimse İşten Çıkarılmayacak

Göreve geldiklerinde belediyede işçi çıkaracağı şeklindeki söylentilere karşı İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural net mesaj verdi “ Rahat olun endişeye kapılmayın. Sizi kışkırtmaya çalışanlara da kulak asmayın. Biz göreve geldiğimizde hiçbir işçi arkadaşımızı çıkarmayacağız. Bunu sizlere Ahmet Tural sözü olarak veriyorum” dedi.

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, göreve geldiğinde belediyeden işçi çıkaracağı şeklinde ortaya çıkan söylenti ve iddialara karşılık açıklama yaptı. İşçilerden rahat olmalarını isteyen Tural “Çok değerli belediyemizin çalışanları işçi kardeşlerim.

Biz göreve geldiğimizde işçi çıkaracağımız şeklinde bazı cenahlar tarafından aslı astarı olmayan söylemlerle sizlerin tedirgin edildiğini öğrendik. Daha önce de açıkladım bir kez daha söylüyorum. 34 yıllık idarecilik hayatım boyunca hiçbir işçiyi çıkarmadığımı herkes bilir. Çünkü biz emeğin alın terinin ne olduğunu iyi biliriz. Rahat olun endişeye kapılmayın.

Sizi kışkırtmaya çalışanlara da kulak asmayın. Bu söylentilere inanmayın. Korku bacayı sarmıştır. Kazanacağımızı anlayanlar sizlerin üzerine oynayarak bu yükselişimize engel olmaya çalışmaktadır. Ama bunlar nafiledir.

ODALARDAKİ SES KAYDI ALAN KAMERALAR KALDIRILACAK

Biz göreve geldiğimizde hiçbir işçi arkadaşımızı çıkarmayacağız. Kimse sendika değiştirmeye zorlanmayacak. Kimsenin sosyal medyası takip edilmeyecek. Odalardaki o ses kaydı alan kameralarla sizlere uygulanan baskılar, işçilerimize uygulanan mobingler son bulacak.

İşçimiz, çalışanımız tüm haklarını fazlasıyla sonuna kadar alacak. Bunu sizlere Ahmet Tural sözü olarak veriyorum. Özlediğiniz o mutlu çalışma ortamını sağlamamıza 55 gün kaldı. Sizlerden biraz daha sabır istiyoruz. Güzel günler yakındır hepinizi sevgiyle selamlıyorum” diye konuştu.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.