Türkiye Çapında Satılıyor

Türkiye Çapında Satılıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Şubat 2015 13:17
Türkiye Çapında Satılıyor

Isparta Belediyesi şirketlerinden BELMAŞ bünyesinde kurulan Bimsblok Fabrikası’nda üretim tüm hızıyla sürerken, üretilen bimsbloklar başta Isparta olmak üzere Türkiye çapında satılıyor.

Diğer taraftan yine BELMAŞ bünyesinde kurulan İzolasyon ve Yalıtım Fabrikası’nda ise deneme üretimlerinin tamamlanmasının ardından seri üretime geçiliyor. Pomgrand markasıyla yapılan ilk üretimlerin ardından malzemeler yurt dışından da büyük ilgi görüyor.

BELMAŞ bünyesinde kurulan Bimsblok, İzolasyon ve Yalıtım Fabrikası ile Mikronize Tesislerinde incelemelerde bulunan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, İzolasyon ve Yalıtım Fabrikası ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Üretilen ürünlerin büyük kısmının şimdiden yurt dışından talep gördüğünü söyleyen Başkan Günaydın, “Bir ürünün yurtdışına ihracatının yapılabilmesi için fabrikaların da bir ihracat kalitesi ve düzeni olması gerekiyor. Yapılarda, tesisat, makine üretim araç ve gereçlerinde olması gerekiyor. Hatta dışarıda meydanları peyzajında da olması gerekiyor. Bir fabrika bunu sağladığı zaman ihracat yapma hakkını kazanıyor. Biz buna riayet ettik. Yapısal bakımından da disiplinli bir çalışmamız var” dedi.

‘Bu çalışmaları tamamlayanlar ihracat yapabiliyor’ diyen Günaydın, İzolasyon ve Yalıtım Fabrikası’nın yapı tarzı bakımından da modern olduğunu, fabrikada disiplinli bir uygulama yapıldığını aktardı.

Türkiye’nin en iyi güzel ve ihracata yönelik uygun normları sağlayan bir fabrika oluşturduklarını belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Ürünlerimize yurtdışından talepler var. İhracata yönelik bir fabrika kurduk. Fabrikamız hem yapısal hem de makine olarak gerek üretime gerekse satışa hazır. Fabrikamız kendi dalında kapasite bakımından en büyük fabrika, bu fabrikada Isparta’da ve Isparta Belediyesi’nin bünyesindedir. Isparta’mızın onurla gururla söylenebilecek fabrikası budur. Bu fabrikamız Isparta’mıza ve milletimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.