Türkiye:2 Gana:2

2014 yolunda büyük hayal kırıklığı yaratan ve Brezilya şansını oldukça azaltan Milliler, umut vermiyor. Gana karşısında 2-0'ı koruyamayıp 2-2'ye razı olan Milliler, son 3 hazırlık maçını da kazanamadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ağustos 2013 12:41
Türkiye:2 Gana:2

A Milli Futbol Takımı, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nda oynayacağı kritik maçlar öncesinde hazırlık maçında Gana ile karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oldukça boş tribünler önünde oynanan mücadele 2-2 berabere sonuçlandı.

Karşılaşmaya Volkan, Hamit, Semih, Ömer, Hasan Ali, Alper, Selçuk İ., Nuri, Arda, Umut, Burak 11'i ile başlayan Milli Takımımız, 7. dakikada Burak Yılmaz ve 28. dakikada Umut Bulut'un golleri ile öne geçerken, 2. yarıda kendine gelen Gana 61. ve 75. dakikada Asamoah Gyan'ın golleri ile beraberliği yakaladı ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Hazırlık karşılaşmalarında uzun süredir galibiyet alamayan millilerimiz 6 Eylül'de Andorra ile içeride, 10 Eylül'de de Romanya ile deplasmanda oldukça kritik 2 maça çıkacak. Gana ise 16 Eylül'de Zambiya ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor