Türkiye'nin En Huzurlu Yerleri...

Hürriyet, Türkiye'nin en huzurlu 10 yerini listeledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Aralık 2018 10:26
Türkiye'nin En Huzurlu Yerleri...

Çantaları hazırlayıp günlük yaşamın stresinden biraz olsun uzaklaşmanın, sinir-stresten arınmanın şu sıralar (!) tam zamanı.

Hürriyet internet sitesi, takipçileri için Türkiye'nin güzelliğiyle ünlü, "Keşke oraya yerleşebilsem" diyeceğiniz bugüne kadar adını çok duymadığınız 10 yeri listeledi.

Listede Isparta'nın gözbebeği Eğirdir'e de yer veren Hürriyet, Akpınar'dan övgüyle söz etti.

Etkileyici göl manzarası: AKPINAR / ISPARTA Isparta’nın Eğirdir ilçesinde bulunan Akpınar muhteşem panoramik bir göl manzarasına s Türkiye’nin yedi renkli ve mavi bayraklı en temiz gölü olan Eğirdir Gölü’nü kuş bakışı sey Akpınar'da seyir tepesi bulunuyor.

Bu tepede görüp görebileceğiniz en güzel manzarayı huzur içinde seyrederken, semaver ateşinde pişirilen çayınızı yudumlayabilir, lezzetli Akpınar gözlemelerini tadabilirsiniz.

Rakımı yüksek olan köyde paraşüt sporu da yapılıyor. Ada manzarası eşliğinde, Eğirdir Gölü üzerinde süzülmek çok keyifli olacaktır.

http://www.hurriyet.com.tr/seyahat/galeri-turkiyenin-adi-pek-duyulmamis-en-huzurlu-yerleri-41033681?fbclid=IwAR3H8Trfrf-s1pFbc1JCz5TcG2OoK15roeHHA4HVgBf2-oT3TOpF9OHATeA#page-1

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.