Türkiye’ye Örnek Hale Getirelim

Türkiye’ye Örnek Hale Getirelim

Yayınlanma:
Türkiye’ye Örnek Hale Getirelim

Isparta’da bir süre önce uyuşturucu ile mücadele amacıyla kurulan Uyuşturucu Bağımlılığı (UBAM) Derneği’nin Başkanı İbrahim Uzunköprü ve yöneticiler, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Derneklerinin kuruluş amacı ve şu ana kadar yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler veren UBAM Derneği Başkanı İbrahim Uzunköprü, açtıkları evde şu anda 8 uyuşturucu bağımlısı barındırdıklarını bunların yaş ortalamasının 19-30 arasında olduğunu söyledi. Uyuşturucuyu bırakmaları için kendilerine destek olduklarını aktaran Uzunköprü, gençlerin 24 saat gözetim altında tutulduklarını dile getirirken, 60 günün ardından yavaş yavaş toplumla tekrar buluşturulduğunu anlattı.

Yaptıkları çalışmalar kapsamında Isparta Belediyesi’nden de destek beklediklerini aktaran İbrahim Uzunköprü, şu anda bodrum katta bir yerde olduklarını ve yer sıkıntısı çektiklerini dile getirerek, belediyeden yer talebinde bulundu.

Bulunacak yerin mutlak bir daire şeklinde olması gerektiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yer konusunda yardımcı olmaya çalışacaklarını anlattı. UBAM Derneği başkanı ve yöneticilerini böyle iyi bir çalışmaya imza attıkları için tebrik eden Başkan Günaydın, bir insanı kurtarmanın bin insanı hatta bir dünyayı kurtarmak olduğuna dikkat çekti. Günaydın, “Böyle bir çalışmanız karşısında sizlere destek olmamak mümkün değil. Derneğinizi daha da geliştirelim, büyütelim ve Türkiye’ye de örnek bir hale getirelim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.