Turnuva Sona Erdi

Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından “Onlara Geleceklerini Hediye Et” isimli proje kapsamında düzenlenen liseler arası futbol turnuvası Cuma günü Milli Egemenlik Stadyumunda Isparta Spor Lisesi ile Mustafa Gürkan Anadolu Lisesi arasında oynanan final müsa

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Haziran 2014 15:45
Turnuva Sona Erdi

Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından “Onlara Geleceklerini Hediye Et” isimli proje kapsamında düzenlenen liseler arası futbol turnuvası Cuma günü Milli Egemenlik Stadyumunda Isparta Spor Lisesi ile Mustafa Gürkan Anadolu Lisesi arasında oynanan final müsabakası ile sona erdi.

Nefes kesen final mücadelesinde Isparta Spor Lisesi Mustafa Gürkan Anadolu Lisesini 4 -1 yenerek turnuvanın birincisi oldu. İkinciliği Mustafa Gürkan Anadolu Lisesi üçüncülüğü ise Gülkent Anadolu Lisesi kazandı. Turnuvanın en centilmen ekibi ise Gazi Sosyal Bilimler Lisesi olarak seçildi.

Öğrencilerin büyük bir heyecanla takip ettikleri ve tatlı bir rekabetin sahnelendiği maçların sonunda öğrenciler düzenlenen turnuvadan dolayı Isparta Emniyet Müdürlüğüne teşekkürlerini bildirerek bu tür organizasyonların devam etmesini beklediklerini ifade ettiler.

Turnuvaya katılan takımlara çeşitli hediyeler verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor