Ulaşım Sorusu Recep Özel'i Kızdırdı

Türkiye Emeklileri Derneği Isparta Kongresi ve seçimleri sırasında emeklilere hitap eden konuşma yapan Ak Parti Milletvekili Recep Özel, bir işçi emeklisinin duble yol tren ve uçak seferleri sorusu üzerine sinirlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Eylül 2012 11:58
Ulaşım Sorusu Recep Özel'i Kızdırdı

sparta'nın şu anda çok iyi bir durumda olduğunu belirten Milletvekili Recep Özel, "Şu anlamda Afyon'un Antalya'nın köylerine birde bizim köylerimize bakın. Bizim köylerimizde, ilçelerimizde toprak yol yok" diye konuştu. Bunun üzerine bir işçi emeklisi Özel'e 'Bunların altyapısı zaten vardı. Buralar zaten yapılmıştı" diye tepki gösterdi.

Ardından emekli ile karşılıklı söz düellosuna giren Milletvekili Özel, "Hiçbir kimsenin oturduğu yerden kürsüye laf atma hakkı yoktur. Kongre bir disiplin içinde geçer. Konuşmak istediğiniz zaman kürsüye çıkar konuşursunuz. Bu kongreyi yönetme hakkını siz bana verdiniz bende sırasıyla sizlere söz hakkı vereceğim.

Demokratik laf atma haklarını kullanıyorlar. Burası emekliler derneğinin kongresi. Burada
parti başkanlarıyla duble yolları konuşuruz. Burada emeklinin, çalışanın sorunlarının olmadığını söylemedik. Olduğunu söyledik. Burada iyi niyetli çalışan bir sistem var. Yerinizden laf atarak duble yol diyorsunuz, hava yolu, tren diyorsunuz.

Üç tane şeyi ağzınıza almışsınız 4. şeyi bulamasınız. Şu anda konumuz uçaksa, uçağa binmek istiyorsanız. Ben sizi uçağa bindireyim. Uçakta burada müşteri olursa buraya bütün uçaklar gelir. Biz burada yeterince müşteri çıkartamıyorsak Ispartalı olarak hiçbir firma zararına gelmez. Artık cebinden para ödeyerek zararına bu devlette hiçbir iş yapılmayacak.

Zamanında yapılmış. Finanse edilerek bir şeyler yapılmış. Buraya zararına uçak insin boş kalksın, insin. Biz doldurmayalım. Bir yerde kar varsa, zararına iş yapılmıyorsa ondan sonra senin cebin dolar. Sen treni dolduramıyorsun. Şuanda bizim buraya raylıların daha kısa sürede gitmesi yolunda bir çalışmalar devam ediyor.

Buradan Konya'ya duble yol yapacağız. Buna engel Eğirdir gölünün etrafında bir su kirliliği yönetmeliği vardı. Orada inşaat yapmak mümkün değildi. Onu özel hüküm alışmalarıyla bir noktaya getirdik, 1 imzalandı. Bunu önündeki engel kalkmış oldu. Bizim sıkıntımız Isparta-Antalya karayolu. Bize söylenen araç sayınız az. Yazın Karacaören barajından Antalya'ya gidip gelmek zulüm. Bu yol bizi karşılamıyor. Biz Ispartalı olarak bu yolu istiyoruz. Birlikte yapalım diyoruz. Siz kamuoyunu oluşturun, biz mücadelesini yapalım.

Hadi yapmadınız. Siz beni, ben sizi kötüledim. Ben konuşmamamın başında Isparta'ya bir şey yapılacaksa birlikte yapalım, birbirimize destek olalım, yapımı daha kolay olur dedim. Birbirinizin ayağını kaydırmayın. Ispartalıyı Ispartalı kurtarır" görüşlerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum