Ülkü Evleri Projesi Hayata Geçiyor

Isparta Ülkü Ocakları İl Merkezi genelinde ‘Ülkü Evleri’ projesini hayata geçiriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Eylül 2013 11:48
Ülkü Evleri Projesi Hayata Geçiyor

Isparta Ülkü Ocakları il merkezi genelinde ‘Ülkü Evleri’ projesini hayata geçiriyor.

Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, Türkiye’de açılan üniversitelerin ve kontenjanlarının artırılmasının plansız programsız şekilde yapılmasından dolayı öğrencilerin barınma sıkıntılarının ciddi boyutlara ulaştığı söyledi.

Çapraz, Isparta’da da yüksek kiralar ve yurt sıkıntısından dolayı öğrencilerin barınma ihtiyaçlarının artmakta olduğunu belirterek, ‘bu barınma sıkıntısından dolayı aileler ve öğrenciler hem maddi hem de manevi olarak yıpranmaktadırlar. Aile ve öğrencilerin yıpranmaları azaltmak ve iyi bir eğitim ve yaşam koşulu sağlamak, dertlerine bir nebze de olsa derman olmak için Ülkü Evleri Projesini Hayata geçiriyoruz’ dedi.

MADDİ DURUMU İYİ OLMAYAN ÖĞRENCİLERE
BARINMA İMKANI SAĞLANACAK
Çapraz, üniversite sınavını veya ortaöğretim sınavını kazanarak ilimize diğer illerden veya Isparta’ya bağlı ilçelerden gelen maddi durumu iyi olmayan veya barınma ve eğitim hakkının gelişmiş yaşam düzeyinde karşılayamayacak öğrencilere yardımcı olacaklarını belirterek, bu çalışmaları Allah rızası için yapacaklarını söyledi.

MANEVİ TEHLİKELERE DİKKAT
Isparta’ya sadece eğitim hakkını kullanmak için gelen öğrencilerin hiç bilmedikleri bir şehirde özellikle de günümüzde türlü türlü manevi tehlikelerle karşı karşıya kaldıklarını belirten Çapraz, ‘her türlü manevi ve ahlaki tehlikelerden Türk Gençliğini uzak tutmak için Ülkü Evleri Projesiyle çare olmaya çalışıyor.

Projenin finansman kısmı ise yardımsever vatandaşlarımızdan ve ülküdaşlarımızdan karşılanmaktadır. Bizler Türk Milliyetçisi Ülkücüler olarak, milletimizin bütün sorunlarına çare olmayı görev bilerek bunları sadece ve sadece Allah rızası için yapan ülkü erleriyiz’ dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum