ultrAslan Isparta İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Galatasaray taraftar oluşumu ultrAslan'ın Isparta temsilciliği Eğirdir’de iftar yemeği için buluştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ağustos 2013 19:19
ultrAslan Isparta İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

ultrAslan Isparta, ultrAslan Isparta Eğirdir, ultrAslan Isparta Yalvaç, ultrAslan Burdur ve sarı kırmızı renklere gönül verenler katılımıyla Eğirdir’de gerçekleşen iftar yemeğine katılım oldukça yüksekti.

İçerisinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan ayı nedeni ile her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinin bu sene 5.si gerçekleşti. İftar Yemeği öncesinde takımlarının Emirates Kupası maçını izleyen taraftarlar alınan galibiyetin ardından yemeğe moralli bir şekilde geçtiler. Katılımın oldukça fazla olduğu gecede gelecekle ilgili planlar, yapılması düşünülen organizasyonlar konuşuldu.

İftar Yemeğinde ultrAslan Isparta İl Koordinatörü Kayacan Gürdal, ultrAslan Isparta Yalvaç Koordinatörü Tuncay Bozduman, ultrAslan Isparta Eğirdir Koordinatörü Ercan Aslantürk, ultrAslan Burdur Koordinatörü Şekip Yücel birlik ve beraberliğe dair mesajlar verirken, ultrAslan Isparta İl Koordinatörü Kayacan Gürdal “İçinde bulunduğumuz mübarek ramazan ayı sebebiyle her yıl düzenlediğimiz ve bu sene 5.sini Eğirdir ilçemizde yapmaya karar verdiğimiz iftar yemeğine katılan herkese teşekkürlerimi sunarım.

Geçen seneye göre oldukça yüksek bir katılım olduğu gözlerimizden kaçmadı. Taraftar olmak sadece maçta bağıran meşale yakan insan değildir. Bunu yaptığımız sosyal faaliyetlerle bir çok kez gösterdik. Bugün burada bir kez daha tekrarlıyoruz. Bizim her zaman kullandığımız bir ifade var; Biz bir aileyiz kenetlendikçe daha da büyüyen. Biz bu felsefe doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz.’’ İfadelerinin kullandı.

Gürdal ’’Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan ultrAslan Isparta Yalvaç Koordinatörümüz Sayın Tuncay Bozduman’a, ultrAslan Isparta Eğirdir Koordinatörümüz ve ev sahipliği yapan Sayın Ercan Aslantürk’e, ultrAslan Burdur Koordinatörü Sayın Şekip Yücel’e ve bizi burada yalnız bırakmayan tüm Galatasaray’lılara teşekkürlerimi sunar nice organizasyonlar da beraber olmayı temenni ederim.’’ İfadeleriyle sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor