Uluborlu Belediyesi’nden Depremzedeler Yardım

Uluborlu Belediyesi’nden Depremzedeler Yardım

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ocak 2020 09:18
Uluborlu Belediyesi’nden  Depremzedeler Yardım

Deprem sonrasında Uluborlu halkı depremzedelere yardım elini uzatarak yaraların kısa sürede sarılması için elinden gelen gayreti gösterdi. Ve bu kapsamda Uluborlu Belediyesi öncülüğünde bir tır dolusu yardım eşyası Malatya Doğanyol İlçesine gönderildi.

 Konu hakkında açılmada bulunan Uluborlu Belediye Başkanı Aziz Tuna; “Üzücü bir deprem oldu. Elazığ ve Malatya’daki tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi bir kez daha gönderiyoruz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyoruz. Yaralılara acil şifalar diliyoruz. Allah ülkemizi ve milletimizi korusun diyoruz. Biz belediye olarak hemen Doğanyol İlçesindeki kriz mamasıyla irtibata geçtik. En çok yakacak kuru oduna ihtiyaç olduğunu söylediler.

 Hemen belediyemizin öncülüğünde harekete geçerek istenen ihtiyaçlardan oluşan bir tır dolusu malzemeyi Doğanyol İlçesine gönderdik. Kuru odun ile birlikte battaniye, yorgan, yatak, bebek bezi, temizlik malzemesi gibi malzemeleri de gönderdik. Kısa sürede herkes elinden gelen yardımı yaptı. Kadirşinas Uluborlu halkına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.