Umuda Yolculuk Başladı!

Umuda Yolculuk Başladı!

Yayınlanma:
Umuda Yolculuk Başladı!

Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi için biletler bugün satışa çıktı. Ercan Büfe İşletmecisi Necmi Ercan, büyük ikramiyenin 61 milyon lira olarak belirlendiğini ifade ederek, sahte bilet uyarısında bulundu.

 Milli Piyango İdaresi tarafından yılbaşı özel çekilişi için büyük ikramiye 61 Milyon TL olarak belirlendi. Yılbaşı biletleri ise tüm ülke genelinde bugün itibariyle satışa sunuldu. Mimar Sinan Caddesi üzerinde hizmet veren Ercan Büfe’nin işletmecisi Necmi Ercan, büyük ikramiyenin yanı sıra yılbaşı özel çekilişinde  1 tane 10 milyon, 1 tane 5 milyon, 1 tane 2 milyon, 1 tane de 1 milyon lira olmak üzere toplam 349 milyon 180 bin lira ikramiye dağıtılacağını duyurdu. Ercan, “Tam bilet 60, yarım bilet 30, çeyrek bilet de 15 liradan satılacak” dedi.

SAHTE BİLETE DİKKAT!

Daha önceki çekilişlerde Isparta’ya büyük ikramiye çıktığını ve ilimizin bu açıdan şanslı olduğunu dile getiren Necmi Ercan, “Bu yıl da büyük ikramiyenin Isparta’mıza çıkmasını isteriz. Vatandaşlarımız bilet alırken bayinin ruhsatına dikkat etsin. Biletlerin arkasında yer alan bayi mühürleri ile bayinin ruhsat numarasını karşılaştırsınlar” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.