Üniversiteler Ticarethane Değildir!

SDÜ’nün eski rektörlerinden Prof. Dr. Lütfi Çakmakçı, SDÜ kampusüne yapılacak olan ve beraberinde tartışmaları da getiren 2 bin kişilik apart ve 53 dükkandan oluşan tesisleri “Üniversiteler ticaret yapan yerler değildir” diye yorumladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Kasım 2013 01:33
Üniversiteler Ticarethane Değildir!

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Eski rektörlerinden Prof. Dr. Lütfi Çakmakçı, son günlerde toplumun farklı kesimlerinden bir çok kişinin de tepkisine neden olan 2 bin kişilik apart ve beraberinde yapılacak olan 53 dükkanlık tesisleri “Üniversiteler ticaret yapılacak yerler değildir” diye yorumladı.

Belediye Başkan Adayı olduğu CHP’nin tanışma kahvaltısında gazetecilerin sorusu üzerine konuşan Prof. Dr. Lütfi Çakmakçı, “Üniversiteler ticaret yapan yerler değildir. Üniversite piyasada aranan, deneyimli insan yetiştir. Şehrin altyapısını incelemeden adımlar atılmasını doğru bulmuyorum. Bizim dönemimizde de yatırımlar yapıldı. Ama biz sadece önderlik ettik. İşte IYAŞ’ın kurulması da buna bir örnektir” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum