Üstün Dökmen “Ben Eğirdirliyim”

Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Üstün Dökmen Triatlon Müsabakaları için ilk defa geldiği Eğirdir’e hayran kaldı ve artık kendisinin Eğirdirli olduğunu söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ağustos 2012 11:04
Üstün Dökmen “Ben Eğirdirliyim”

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ile Triatlon Müsabakaları sırasında sohbetinde Eğirdir’in muhteşem bir ilçe olduğunu söyleyen Üstün Dökmen, “Ben artık Eğirdirliyim. Siz gibi bir belediye başkanımızla tanışmaktan ayrı bir mutluluk duydum” dedi.

Eğirdir’i öve öve bitiremeyen Üstün Dökmen, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in ısrarları sonucunda, Eğirdir’e tekrar gelip hem Eğirdir hem de Dağ Komando Okulu Eğitim Merkezi Komutanlığı’nda konferans vereceğini müjdeledi.

Başkan Özmeral’in yakından ilgilendiği Üstün Dökmen, kendisine gösterilen ilgiden memnun kalarak “artık ben bir Eğirdirliyim. Eğirdir benim memleketim oldu. Beni buraya gelmekten kimse alıkoyamaz” dedi.

Başkan Özmeral, Prof. Dr. Üstün Dökmen’e Eğirdir’de bulunmasından ve ileriki aylarda tekrar gelip konferans ve eğitim vereceğinden dolayı teşekkür etti.

Dağ Komando Eğitim Merkezi Kuram Başkanı Kurmay albay Ceyhan Karagöz, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Prof. Dr. Üstün Dökmen birlikte elma bahçesi gezdiler. Ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Eğirdir’de Triatlon Müsabakaları yapılırken Prof. Dr. Üstün Dökmen’i tanıyanlar yanına yaklaşıp tanışma imkanı buldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.