Üyelerine Aidat Uyarısı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Doç.Dr.Adem Korkmaz, Torba Yasa'dan faydalanma süresinin 30 Eylül Cuma günü sona ereceğini hatırlattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Eylül 2011 14:53
Üyelerine Aidat Uyarısı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Doç.Dr.Adem Korkmaz, Torba Yasa'dan faydalanma süresinin 30 Eylül Cuma günü sona ereceğini hatırlattı.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Doç. Dr. Adem Korkmaz, Torba Yasa'dan faydalanma süresinin 30 Eylül Cuma günü sona ereceğini hatırlatarak, odaya 2011 yılı öncesi aidat borcu bulunan üyelerin bu fırsatı kaçırmamasını istedi.

Adem Korkmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Torba Yasa" olarak bilinen, 6111 sayılı "Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ve Diğer Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun" kapsamında yasadan faydalanma süresinin 30 Eylül Cuma günü sona ereceğini hatırlattı.

Odaya 2011 yılı öncesi aidat borcu bulunan üyelerin, borçlarının tamamını cuma gününe kadar ödenmeleri halinde gecikme zamları ve faizlerin silineceğini belirten Korkmaz, borçların kredi kartıyla 3 taksit şeklinde ödenebileceğini kaydetti.

Yasanın, odaya geçmiş dönem aidat borcu bulunan üyeler için önemli bir fırsat olduğuna dikkati çeken Korkmaz, "2011 yılı öncesi aidat borçlarının tamamının 30 Eylül tarihine kadar ödenmesi halinde bu borçlara ait gecikme zamları ve faizleri siliniyor. Aksi takdirde, 30 Eylül sonrası ödemelerde ise zamların tamamı tahsil edilecektir" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.