Uzaktaş “Ak Hizmetleri Herkese Anlatacağım”

AK Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş seçim çalışmalarına start verdi. Başkan Adayı Uzaktaş, AK hizmetleri herkese anlatacağım. Girmedik kapı, sıkmadık el bırakmayacağım dedi.

Yayınlanma:
Uzaktaş “Ak Hizmetleri Herkese Anlatacağım”

AK Parti’nin Isparta Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş seçim çalışmasına Akkent Mahallesi’nden start vermişti. Başkan Adayı Uzaktaş bir yandan esnaf ziyaretleri diğer yandan ev ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Vatandaşla bir araya gelen Uzaktaş, AK Parti iktidarında yapılan hizmetleri anlatıyor ve destek istiyor. Büyük ilgi ve teveccühle karşılanan Uzaktaş bütün mahallelerimizi gezeceğim. Esnaflarımızın sorunlarını dinleyerek not edeceğim. AK hizmeti anlatacağım dedi. 

Başkan Adayı Uzaktaş, “Seçimlerde Isparta, ilçeleri ve beldelerini alarak hizmet yolumuza devam edeceğiz. Bu seçimde kazanan Isparta olacak. 11 yıllık iktidarımızda yapılan hizmetlerin üstüne daha da çok koymak için var gücümüzle çalışacağız. Yerel yönetimlerdeki yaptığımız hizmetler ortadadır. Isparta tekrar AK Parti diyerek hizmet yoluna devam edecektir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum