Uzaktaş Konuşmadı

Geçen hafta kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 21. Dönem Milletvekili Osman Gazi Aksoy için MHP İl Teşkilatını ziyarete giden AK Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş, gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Aralık 2013 11:48
Uzaktaş Konuşmadı

AK Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş ve Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç MHP İl Teşkilatını ziyaret ederek 21. dönem Milletvekili Osman Gazi Aksoy için başsağlığı dileklerini iletti.

Bu sırada gazetecilerin “Başkan adayı oldunuz. Bugüne kadar herhangi bir açıklamanız olmadı. Bir şey söylemek ister misiniz?” sorusuna AK Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş, “Şu an bir açıklama yapmayacağım. İnşallah ileride sizinle buluşuruz” cevabını verdi.

Adaylığının açıklanmasının üzerinden yaklaşık 2 hafta geçen Uzaktaş’ın yerel seçimlerle ilgili hiçbir değerlendirme ve çalışma yapmaması dikkat çekiyor.

Öte yandan son günlerde bazı basın kuruluşlarının hükümet-cemaat tartışmalarının ardından Başbakan Erdoğan’ın bazı illerde daha önce açıkladığı adayları iptal ederek yeni isimler açıklayacağı iddiaları gündeme gelmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.