Uzaktaş Pazar Esnafıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş, seçim çalışmaları kapsamında Davraz Mahallesi'ndeki kapalı pazar esnafını gezdi. Uzaktaş, Günaydın'a da kapalı pazar üzerinden ince göndermelerde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mart 2014 23:40
Uzaktaş Pazar Esnafıyla Bir Araya Geldi

Ak Parti Isparta Belediye Başkan adayı Nuri Uzaktaş, Pazar gününü pazarcı esnafına ayırdı.

Esnafların sorunlarını dinleyen Uzaktaş seçilmesi halinde öncelikli hedeflerinin yapım hatası bulunan bu Pazar yerinin yeniden düzenlenmesi olacağını söyledi.



Uzaktaş, "Pazar yerinin bu kadar yüksek yapılmasının nedenini bir türlü anlamış değilim. Sen, esnaf mağdur olmasın, yağmurda, karda ıslanmasın diye Pazar yeri yapacaksın. Esnaf kapalı Pazar yerinin içine bir de çadır kuracak. Böylesi gülünç bir durum ancak bizim şehrimizde oluyor. Yapılan bu uygumalada hem esnafa yazık ediyorlar, hem de Ispartalının parasına. Burasının kesinlikle çözülmesi ve esnafa cevap verecek hale gelmesi gerekiyor. İnşallah burayı yapmak bize nasip olur. Mesafeyi kapatırsak tüm esnafın beklentisi bu. Burdaki bütün esnaf mağdur. Ya mesafe daraltılacak yada komple aşağı indirilecek.”diye konuştu.



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum