“Vaaatlerini Yerine Getirmeyince Bize Saldırıyor”

MHP Belediye Başkan Adayı Günaydın iftardan sonra başladığı ziyaretlerini sahura kadar sürdürdü.

Yayınlanma:
“Vaaatlerini Yerine Getirmeyince Bize Saldırıyor”

MHP Belediye Başkan Adayı Günaydın iftardan sonra başladığı ziyaretlerini sahura kadar sürdürdü. Kafelerde gençlerle sohbet eden Günaydın mevcut belediye başkanının 5 sene önce vadettiği hiçbir projesini yapamadığını söyledi. Günaydın, “Kendisi halkı kandırınca herkesin kandıracağını zannediyor” dedi.

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın beraberinde MHP Merkez İlçe Başkanı Av. Oğuzhan Pesen, Ülkü Ocakları Başkanı Av. Alperen Anıl ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte iftardan sahura kadar kafeleri ziyaret ederek burada bulunan vatandaşlarla sohbet etti.

“ÖĞRENCİLER OTOBÜSE 6 TL’YE BİNECEK”
Kafelerde bulunan öğrencilerle sohbet eden Başkan Adayı Günaydın, öğrencilerin, kendi döneminde halk otobüslerine 1 tlye bindiğini hatırlatarak, “Şu anda öğrencimiz bölgenin en pahalı otobüsünü kullanıyor. Göreve gelir gelmez öğrencilerimize otobüsleri 6 TL yapacağız. Ayrıca aktarmalarda da 45 dakika süre koymuştuk bunu kaldırdılar. Bunu da tekrar yürürlüğe koyacağız. Öğrencimize bir nebze olsun katkı sunmak istiyoruz” dedi.

“TRAMBÜSLER NE OLDU?”
MHP Başkan Adayı Günaydın daha önce 15 yıllık görev sürecinde yerine getiremeyeceği hiçbir vaatte bulunmadığını da söyleyerek, “Şimdiki belediye başkanı çıkmış bize laf söylüyor. Vaat savurduğumuzu iddia ediyor. 5 sene önce söz verdiği hiçbir şeyi yerine getirmedi, yapmadı. Mesela trambüs yapacaktı, Ispartaray yapacaktı. Bunlara ne oldu, neden yapılmadı? Kendisi halkı kandırınca herkesin kandıracağını zannediyor” dedi.

“EMEKLİMİZE DESTEK VERECEK OLMAM SENİ NEDEN RAHATSIZ EDİYOR?”
AK Parti Adayı Başdeğirmen’in Çünür mesireliği ile ilgili 2019 seçimlerinde söz verdiğini bu sözünü tutmayınca şimdi aynı vaadi tekrarladığını hatırlatan Günaydın, “Emeklilerimizin kış boyunca doğalgaz ücretlerini karşılayacağımızı söylüyorum, bundan rahatsız oluyor. Emeklimize destek verecek olmamız seni neden rahatsız ediyor? Bugün muhalefet partisine mensup belediyeler bile emeklilere destek yapabiliyor? Sen neden 5 senedir yapmadın? Ben söz verdiğim her şeyi yaptım bundan sonra da yaparım. Sen söz verip de yapmadığın vaatlerinin hesabını ver. İnsanlara 5 bin konut sözü verdin bunu da yapmadın, sen önce bunları açıkla” dedi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.