Vali Günaydın Isparta Davrazspor Taraftarlarıyla Sahur Yaptı

Vali Günaydın Isparta Davrazspor Taraftarlarıyla Sahur Yaptı

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mayıs 2018 15:34
Vali Günaydın Isparta Davrazspor Taraftarlarıyla Sahur Yaptı

Vali Şehmus Günaydın Davrazspor'un taraftar grubu 32 Gençlik üyeleriyle sahurda bir araya geldi. Modaparkta gerçekleştirilen sahur programına yoğun taraftar katılımı oldu.

Vali Günaydın burada yaptığı konuşmada; "Isparta Davrazspor bir marka oldu. O sene bu sene diyorum" ifadeleriyle şampiyonluğu işret etti.

Vali Günaydın; "Her zaman istediğimiz sonuçları alamayabiliyoruz. Ama doğruları yaparsak sonuç alınabileceğini düşünüyorum. İleriye bakmak lazım. Isparta'nın profesyonel ligde takımı olmaması bizi üzüyor. Bugün sizleri de bir dinleme fırsatı bulacağım. 10 - 15 gün içerisinde yeni yönetim oluşacak. Kongre kararı alındı. Futbolda doğruları yaparsanız sonuç alırsınız. Öncelikle iyi bir yönetim, iyi hoca ve iyi bir birliktelik sağlamak gerekiyor. Bu sene yönetime taraftar derneğimizden de arkadaşlarımız gelecek. Toplumun tüm kesimlerinden katılımlar olacak yönetime. Gönüllü olan arkadaşlarla bir yönetim oluşturacağız. Belediyemizden de olumlu sonuçlar aldı arkadaşlar. Belediyeden de iki arkadaşımız yönetime girecek.Sabırla kararlılıkla takımımızı desteklememiz lazım. Bu sene daha önce takımda top koşmuş futbolcularımız da yönetimde olacak. İnşallah bu sene o sene diyorum" ifadelerini kullandı.

Vali Günaydın, konuşmasının ardından tarafların görüş ve önerilerini dinledi.

Öte yandan Isparta Davrazspor'un yönetim kurulu başkanlığına Ali Bolat'ın getirilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum