Vali Oğuz: 'Biz Yalvarmayacağız Kendileri Gelecek'

Isparta Valisi Memduh Oğuz açılışını gerçekleştirdiği ISİAD dernek binasında yaptığı açıklamada, “Isparta’yı ilim şehri yaptıktan sonra biz bişey istemeyeceğiz kendileri bize koşacak” yorumunu yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Kasım 2012 11:19
Vali Oğuz: 'Biz Yalvarmayacağız Kendileri Gelecek'

Vali Memduh Oğuz, Isparta’yı ilim şehri yapmak konusunda çok ciddi atılımlar yaptıklarını ve Isparta’nın ilim şehri olmasıyla birlikte Türkiye’nin gözde şehirlerinden biri olacağını söyledi.

Isparta’nın kaybettiği değerlerini yeniden kazanacağını belirten Vali Memduh Oğuz, “Isparta ilim şehri olduktan sonra kaybolan değerlerimiz için kimseye gidip yalvarmayacağız. Onlar bize koşacak. Şuanda Isparta’nın gündemini meşgul eden Dereboğazı yolu ve Hızlı tren konularında gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bu değerlerin ısparta’ya kazandırılması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Fakat ısparta’yı ilim ve bilim şehri yaptıktan sonra kimse bizim değerlerimizi elimizden alamayacak” yorumunu yaptı.

Isparta’nın ilim şehri olması için gerekli altyapının olduğunu dile getiren Vali Memduh Oğuz, 5 sene içinde Isparta’yı ilim ve bilim şehri yapacağını söyledi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.