Vali Oğuz: 'Organizasyonlarda Bütünlük Sağlanamadı'

Isparta Valisi Memduh Oğuz, Isparta Gül Halı Kültür ve Turizm Festivali, SDÜ Mezuniyet Töreni ve Türkçe Olimpiyatlarının bir programda yapılamamasını eleştirerek “Arzu ettiğimiz birliktelik sağlanamadı” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mayıs 2012 09:58
Vali Oğuz: 'Organizasyonlarda  Bütünlük Sağlanamadı'

Türkçe Olimpiyatları’nın Isparta ayağının tanıtım toplantısına katılan Isparta Valisi Memduh Oğuz, SDÜ ve Isparta Belediyesi yönetimini alt perdelerden eleştirdi.

Vali Oğuz, Gül Sempozyumu, Türkçe Olimpiyatları, Gül Halı Kültür ve Turizm Festivali, SDÜ Mezuniyet Töreni’nin tek programda yapılamamasını eleştirerek “Ne kadar arzu etsek de istediğim bütünlük bu sene sağlanamadı” dedi.

Başlangıçta herkesin amacının programların ortak bir anlayışla düzenlemesi yönünde olduğunu dile getiren Vali Oğuz, “Toplumsal yapımız, sosyolojik yapımız istediğimiz olgunluğa izin vermedi. Benim olsun kavramı buna izin vermedi. Ama yine de herkes ortak şemsiyeyi kullanıyor. Belediye’de yaptığı etkinliği anlatırken vilayetle birlikte yapıyoruz diyor” ifadelerini kullandı.

Vali Oğuz, Türkiye’nin birçok vilayetinde her yıl binlerce festival yapıldığını kaydederek “Şimdi Türkiye’de ismini komik bulduğunuz festivaller bile yapılıyor. Tek başına festivalin bir orijinalliği olmaz. Ama arzu ettiğimiz o entegre bir festival olursa bir anlam kazanır. İnşallah önümüzdeki yıllarda o olgunluğu yakalarız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum