Vali Oğuz Yeni Yıla Kimsesiz Çocuklala Girdi

Isparta Valisi Memduh Oğuz yeni yıla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı, 13-18 yaş arası çocukların kaldığı Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme kurumda girdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2012 10:14
Vali Oğuz Yeni Yıla Kimsesiz Çocuklala Girdi

Isparta Valisi Memduh Oğuz yeni yıla Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme kurumda 13-18 yaş arası ve 7’si mülteci olan 32 çocukla birlikte girdi. Yetiştirme Yurdunda kalan çocuklarla birlikte oyunlar oynayan ve söylenen şarkılara alkışlarıyla eşlik eden Vali Memduh Oğuz, hayatının en güzel akşamlarından birisini yaşadığını ifade etti.

Yurtta kalan çocukların devletin şemsiyesi altında bulunduklarını ifade eden Vali Oğuz; “Bugün burada uzaktan gelen misafirlerimizle birlikte bulunuyoruz ve hep birlikte sizlerin yeni yılınızı kutluyoruz.

İnşallah 2012 yılı 2011 yılından daha güzel olur. 2012 yılı mutluluklara vesile olsun, huzura vesile olsun ve barışa vesile olsun. Burada Somalili kardeşlerimiz var, dünyanın her yerindeki kardeşlerimize barış ve huzur getirsin” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.