Vali Oğuz’dan Adliyeye Veda Ziyareti

Ramazan Bayramından sonra yaş haddi nedeniyle emekli olacak olan Vali Memduh Oğuz, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım ve Adalet Komisyonu Başkanı Suat Yürekli’yi ziyaret ederek vedalaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Temmuz 2013 13:27
Vali Oğuz’dan Adliyeye Veda Ziyareti

İlk olarak Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım’ı makamında ziyaret eden Vali Oğuz, kardeşlik içerisinde, anlayış içerisinde birlikte güzel çalışmalar yaptıklarını belirterek, Yıldırım’ın yargı camiasını adaletli bir şekilde sevk idaresinden duyduğu memnuiyeti dile getirdi ve kendilerinin şahsında tüm yargı mensuplarına teşekkür etti.

Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım ise görev yaptığı süre içerisinde Vali Oğuz ile en güzel şekilde çalıştıklarını belirterek bundan sonraki yaşamında mutluluklar diledi.

Vali Oğuz, ardından Adalet Komisyonu Başkanı Suat Yürekli’yi makamında ziyaret ederek vedalaştı.

Adalet Komisyonu Başkanı Yürekli ile Burdur Valiliği döneminde de birlikte çalıştıklarını ifade eden Vali Oğuz, 25 yıldır güzel hatıralarının olduğunu belirterek; “Kendisiyle tekrar burada birlikte mesaimiz oldu ve şimdide Isparta’da bir birey olarak yaşamaya karar vermiş bir kişi olarak buradaki valilik görevinden ayrılırken Sayın Başkanımıza arzı veda ediyorum. İnşallah sağlıkla, huzurla başarılı bir şekilde meslek hayatına devam eder” dedi.

Kendisine yapılan ziyaretten son derece memnun olduğunu belirten Adalet Komisyonu Başkanı Suat Yürekli ise, Vali Oğuz’un devlet adamlığı ile sürekli kendilerine örnek olduğunu belirterek, emeklilik hayatında sağlık ve mutluluklar dilediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum