Vali Oğuz'dan 'Fiyakacı Müdürsün' Fırçası

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde ki programa katılan Vali Memduh Oğuz, bina girişinde kendisini karşılamaya gelen İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç’ı fırçaladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mayıs 2012 13:54
Vali Oğuz'dan 'Fiyakacı Müdürsün' Fırçası

Trafik Haftası kutlamaları çerçevesinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde ki programa katılan Vali Memduh Oğuz, bina girişinde kendisini karşılamaya gelen İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç’ı fırçaladı.

Isparta’da Trafik Haftası kutlamaları sorunlu başladı. Dün saat 09.00’da eski Emniyet Müdürlüğü yanından başlayan ‘Trafikte Saygı Yürüyüşü’ Valilik önünde bitti.

Yürüyüşe katılan grupların Valilik önünde bulunan meydanda yerini alması ile Vali Memduh Oğuz, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Ömer Uyan, Garnizon Komutan Vekili Piyade Kıdemli Albay Yaşar Aladağ, İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Şoförler Odası Başkanı ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkan Vekili  Ahmet Tural,  öğrenciler ve öğretmenler katıldı. Buradaki törende İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan tarafından Atatürk Anıtına Çelenk sunuldu.

Ancak, Müdür Gürkan’ın çelenk sunması sırasında ilginç bir durum yaşandı. Çelengi taşıyan polisler çelengi Atatürk Anıtına doğru götürürken Vali Memduh Oğuz’un yanında bulunan İl Emniyet Müdürü Gürkan çelenk sunmaya giderken sağ taraftaki sunucu kürsüsüne uğradı ve orada görevli sunucu polis memuru ile bir süre konuştu ve ardından hızlı adımlarla çelenk götürmekte olan polislere yetişerek çelengi anıta sundu.

Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan çelenk sunumunun ardından tören alanındaki yerine geçti ve daha sonra bir dakika Saygı Duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız söylendi. İşte ne olduysa bundan sonra oldu. Kürsüdeki polis memuru törenle ilgili konuşma yaparken mikrofonun sesi kesildi. Bu sırada Vali Memduh Oğuz olaya sert tepki göstererek; “Bırak bırak, bir şey söylemene gerek yok.

Hazır ol duruşunu da bozma” diyerek geriye döndü ve tören alanını hızlı bir şekilde terk etti. Törende, Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan’ın yaptığı harekete mi? Yoksa Kürsüde törenin akışını bildiren sunucu Polis Memuruna mı sinirlendiği belirlenemedi..

Vali Oğuz daha sonra Üzüm pazarına geçti, Oğuzla birlikte törene katılan İl Jandarma Komutanı J.Kd.Albay Ömer Uyan, Garnizon Komutan Vekili Piyade Kıdemli Albay Yaşar Aladağ, İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Şoförler Odası Başkanı ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkan Vekili  Ahmet Tural da Vali Oğuz ile birlikte tören alanından ayrılarak Üzüm Pazarına gittiler.

Vali Oğuz ve beraberindekiler daha sonra, saat: 10.00 dan itibaren İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan Trafik Haftası açılış programına geçtiler.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde ki programa katılan Vali Memduh Oğuz, bina girişinde kendisini karşılamaya gelen İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç’ı fırçaladı. Vali Oğuz, Kılıç’a; “İşiniz gücünüz fiyaka, sen nasıl ev sahibisin. Vali ve protokol üyeleri buraya geliyor, senin yaptığın işe bak” diyerek tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.