Vali Oğuz'dan Geçmiş Olsun Ziyareti

Vali Memduh Oğuz, Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile birlikte Özel Davraz Yaşam Hastanesinde ameliyat olan Hisar Mahallesi Muhtarı Erdoğan Alyüz’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mart 2012 14:24
Vali Oğuz'dan Geçmiş Olsun Ziyareti

Vali Memduh Oğuz, Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile birlikte Özel Davraz Yaşam Hastanesinde ameliyat olan Hisar Mahallesi Muhtarı Erdoğan Alyüz’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
    
Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Bayram Güven ve Genel Koordinatör Dr. Ata Aytaç tarafından karşılanan Vali Memduh Oğuz, Hisar Mahallesi Muhtarı Erdoğan Alyüz’ün odasına giderek bir süre sohbet ettiler.
    
Ziyareti nedeniyle Vali Oğuz ve Milletvekili Bilgiç’e teşekkür eden Hisar Mahallesi Muhtarı Erdoğan Alyüz; “Geçen hafta Çarşamba günü bağırsaklarımdan rahatsızlandım ve bir operasyon geçirdim. Çok şükür şimdi iyiyim.
    
Sayın Valim ve milletvekilimin buraya kadar gelmesi beni çok mutlu etti. Ayrıca buradan doktorlarıma ve hastane çalışanlarına yakın ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
    
Vali Oğuz; “Muhtarlar bizim yakın çalışma arkadaşlarımız”
Muhtarların çok yakın çalışma arkadaşları olduklarını belirten Vali Memduh Oğuz; “Öncelikle değerli muhtarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.  Muhtarlar bizim en yakın çalıma arkadaşlarımız, kıdemli muhtarımız inşallah yakın zamanda sağlığına kavuşur ve hizmeti beraber götürmeye devam ederiz.
    
Vali Oğuz; “Isparta’da sağlık hizmetleri standartların üzerindedir”
Ben Davraz Yaşam Hastanesine ilk defa geliyorum, dolayısıyla hastanemizi de ziyaret etmiş oluyorum. Kapıdan girdiğim andan itibaren halkımızın ciddi bir yoğunluğunu gördüm. Tabi vatandaşımızın ilgisi boşuna olmaz, demek ki vatandaşımız burada aradığı sağlık hizmetini buluyor. Bu vesileyle şunu da tekrar söylemek isterim; Isparta’nın yaşanabilir kentler sıralamasında üst sıralarda yer almasının en önemli sebeplerinden bir tanesi sağlık hizmetleridir. Sağlık hizmetleri Isparta’da çok güzel veriliyor, hasta başına düşen hekim sayısı, hasta başına düşen yatak sayısı standartların üzerinde. Yatak sayısı bakımından zaten Türkiye’de birinci sıradayız, Isparta hasta balına düşen yatak sayısı bakımından Türkiye’nin en iyi ili.
    
Isparta’da genel itibariyle sağlık alanında çok güzel hizmet veriyorlar. Sadece Tıp Fakültemizde 55 tıp profesörü var, bir il için bu çok önemli bir rakam. Bunu seneler önce bölgede duyamazdık, bir tane profesör yoktu. Şimdi çok şükür ilimizde binden fazla doktorla Isparta’da sağlık hizmetleri yürütülüyor. Biz burada kesinlikle kamu ve özel kurum diye ayrım yapmıyoruz, bunların hepsi bizim milli kurumlarımız, milli müesseselerimiz. Burada da güzel hizmeti görünce memnun oluyoruz, bu bağlamda bütün arkadaşlarımıza, hastanenin sağlık ekibinin tamamına, yönetim kademesine, mütevellisine, teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum” dedi.
  
Milletvekili Bilgiç; “Hemşerilerimiz temel sağlık hizmetlerinden memnun”
Muhtar Erdoğan Alyüz’e geçmiş olsun dileklerini ileten Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç; “Allah başka keder göstermesin, inşallah kısa sürede eski sağlığına kavuşur. Bende Davraz Yaşam Hastanemizdeki bütün arkadaşları tebrik ediyorum.
    
Muhtarımız dahil olmak üzere burada bütün şifa bekleyen hemşerilerimiz temel sağlık hizmetlerinden memnunlar. İnşallah Isparta’mız bilhassa sağlık alanında dünyada marka iller arasında olacaktır” dedi.
    
Hastane kalan diğer hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Memduh Oğuz ve Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç hastaneden ayrıldılar. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.