Vali Oğuz’dan Narkotik Suçlardaki Başarıya Ödül

Isparta Valisi Memduh Oğuz, narkotik suçlarla mücadelede başarılı olan emniyet mensuplarını ödüllendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Aralık 2012 13:58
Vali Oğuz’dan Narkotik Suçlardaki Başarıya Ödül

Düzenlenen operasyonlarda başarılı olan emniyet mensuplarını ödüllendiren Vali Memduh Oğuz, Emniyet Müdürü Mehmet Or ve emniyet teşkilatını tebrik etti.

Valilik makamında gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Vali Memduh Oğuz, “Emniyet Müdürümüz başta olmak üzere bütün teşkilatımız özverili bir şekilde çalışıyor” dedi. Isparta, asayişin üst düzeyde olduğu illerden biri diyen Vali Oğuz, “Isparta 81 vilayet arasında asayişte üst düzey illerden biri. Bunun sağlanmasında emniyet mensuplarının yanında diğer güvenlik güçlerimizin de katkısı var. Emniyet teşkilatımız asayiş ve güven ortamını sağlamak için gece gündüz demeden özverili bir şekilde çalışıyor. Son aylarda düzenlenen narkotik operasyonlarında çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Isparta uyuşturucu madde alışkanlığı olan bir il değil, fakat bu ileriki dönemde olmayacağı anlamına gelmiyor. Emniyet mensuplarımız son 3 ay içerisinde 56 operasyon gerçekleştirdi. Bu operasyonlarda 130 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan 38’i tukuklanarak cezaevine gönderildi. Yapılan bütün bu çalışmalar huzur ve güven ortamını sağlamak için. Emniyet mensuplarımızın yaptıkları bu çalışmalardan memnunum. Emniyet Müdürümüz Mehmet Or başta olmak üzere bütün teşkilattaki arkadaşlarımızı tebrik ederim” dedi.

Huzur ve güven ortamını sağlamak için durmadan çalıştıklarını söyleyen Emniyet Müdürü Mehmet Or, “Isparta’ya atındığım zaman mülki idarede Sayın Valimiz gibi bir duayenin olması benim için büyük bir şanstı. Valimizin desteğini her zaman hissettik. Son 3 ay içerisinde arkadaşlarımın özverili çalışmaları sonucu başarılı operasyonlara imza attık. Isparta’nın huzur ortamını sağlamak için arkadaşlarım ve ben durmadan çalışacağız. Sayım Valimize desteklerinden dolayı emniyet teşkilatı adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.