Vali Oğuz'u Kafaya Taktı

İl Genel Meclisi Başkanı Zabun, ilginç çıkışlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Bir çekilişten kazandığı arabanın parasını Suriyeli Muhaliflilere bağışlayacak olan Zabun'un Vali Oğuz'la da yıldızları bir türlü barışmadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ağustos 2013 11:24
Vali Oğuz'u Kafaya Taktı

İl Genel Meclisi Başkanı Osman Zabun ile Vali Memduh Oğuz'un yıldızları bir türlü barışmadı. Daha önce de sosyal paylaşım sitelerinden defalarca Vali Oğuz'u işaret eden paylaşımlara imza atan Zabun, son olarak bir çekilişten kazandığı arabayı satarak parasını Suriye'li Muhaliflere bağışlayacağını açıklamıştı.

Zabun, ilginç çıkışlarına her gün bir yenisini daha ekliyor. İl Genel Meclisi'nin AK Parti'li başkanı Osman Zabun, sosyal paylaşım sitesinde yayınlağı bir mesajla yine gündeme geldi.

Zabun; "Devletin parasıyla caka satanlar acaba devletten sonrada aynı cakayı satabileceklermi?..." mesajını sosyal paylaşım sitesinden paylaştı. Zabun'un Vali Oğuz'u işaret ettiği, yakın çevresi tarafından da ifade ediliyor.



Ancak Vali Oğuz'un Zabun'un sosyal mesaj paylaşımlarına cevap vermemesi de "Tavşan Dağa Küsmüş, dağın haberi olmamış" deyimiyle yorumlanıyor.

Zabun ve Oğuz arasındaki gerginliğin Vali Oğuz'un emekliliğinden sonra nasıl bir boyut alacağı ise şimdilik merak konusu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum