Vali Öner, Eşi İle İlçeleri Ziyaret Etti

Valiler Kararnamesiyle Kırklareli Valiliği görevine atanan Vali Ali Haydar Öner ve Eşi Saadet şen Öner ilçelere veda ziyaretinde bulunarak helallik istediler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Aralık 2010 15:58
Vali Öner, Eşi İle İlçeleri Ziyaret Etti

İlçe ziyaretlerinde konuşan Vali Öner, 90 dakika tamamlanmadan ayrıldığını, ancak bazen ara transferlerin olduğunu belirten Vali Öner; “Arkadaşlar Devlette devamlılık esastır. Bizler ayrılıyoruz ama yerimize tecrübeli, çalışkan bir arkadaşımız geliyor” diye konuştu.

Veda programı kapsamında Vali Öner sırasıyla; Keçiborlu, Uluborlu, Senirkent, Yalvaç, Şarkîkaraağaç, Gelendost, Aksu ve Eğirdir ilçelerini ziyaret etti. Programın yoğunluğu ve zaman darlığı, aynı zamanda Sütçüler Kaymakamı Özer Özbek’in Aksu Kaymakamlığına vekâlet etmesi nedeniyle Yenişarbademli ve Sütçüler heyetleri ile Aksu’da vedalaşıldı.
Vali Ali Haydar Öner daha önce Gönen ve Atabey ilçelerine giderek vedalaşmıştı. Vedalaşma ziyaretlerinde duygulu anlar yaşandı. Vali Ali Haydar Öner ilçe ziyaretlerinde Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belde Belediye Başkanları, Mahalle ve Köy Muhtarları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

“ISPARTA’NIN GÜZEL İNSANLARINI UNUTMAYACAĞIZ”

Vali Ali Haydar Öner ilçelerde yapmış olduğu veda konuşmalarında helallik istedi. Vali Öner; “Ben buraya tek kişi olarak geldim, ama iki kişi olarak gidiyorum. Eşimi ilk kez Üniversitede bir programda tanıdım, onun için Isparta’nın ayrı bir yeri var. Ben ve Eşim Isparta’nın havasını teneffüs etmekten dolayı çok mutlu olduk. İnsanların sıcaklığını, samimi duygularını unutmayacağız. Önemli olan hüzünle ayrılmak ve özlemle kavuşabilmektir. Ayrılıkların hüzünlü olduğu kadar vuslatların da özlemle olmasıdır. Dayanışmayı gerektiren bir durum olduğunda, sevincinizi paylaşarak çoğaltmak istediğinizde, üzüntünüzü paylaşarak azaltmak istediğinizde sizlere bir telefon mesafesi kadar uzağım. Bilmeyenler için tekrar telefonumu söylüyorum; 0 533 2724406 bu numara 24 saat süreyle açık. Ne zaman isterseniz arayabilirsiniz.
2 yıl boyunca Askeri ve Adli Erkan, Üniversite, Emniyet Mensupları, Belediyeler, Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlar ve bütün kamu kurum, kuruluş temsilcileri ve sade vatandaşlar ile birlikte, uyum ve işbirliği içinde hizmet verdik. İnşallah önemli bir mahcubiyetimiz olmamıştır. Ülkemize, Isparta’mıza vermiş olduğunuz hizmetler için Allah sizlerden razı olsun. Köylerimize yol ve içme suyu başta olmak üzere, önemli hizmetlerin yerine getirilmesi için hep birlikte gayret sarf ettik. Yenişarbademli, Aksu ve Sütçüler ilçelerimizin bulunmuş oldukları konumları nedeniyle pozitif ayrımcılık yaptık ” dedi.

“90 Dakika Tamamlanmadan Ayrılıyoruz, Ama Bazen Ara Transferlerde Oluyor”

90 dakika tamamlanmadan ayrıldığını, ancak bazen ara transferlerin olduğunu belirten Vali Öner; “Arkadaşlar Devlette devamlılık esastır. Bizler ayrılıyoruz ama yerimize tecrübeli, çalışkan bir arkadaşımız geliyor. Hiçbir iş, hiçbir proje yarım kalmaz Yeter ki bizlerle paylaştığınız ortak işbirliğini onunla da paylaşın. Isparta en güzel hizmetlere layık bir il, insanları çalışkan olan bir il, onu için hiçbir iş yarım kalmaz” dedi.

“BİLMEYEREK HAKKINIZI YEDİYSEM HELAL EDİN”

‘Ben ve eşim sizlerden helallik istiyorum’ diyen Vali Öner; “Arkadaşlar hakkınızı helal edin. Bizim helallik istememiz farklı, eğer hakkınızı bilerek yediysem helal etmeyin. Yok, eğer bilmeyerek bir kusurumuz olmuş ise önce Yüce Mevla’dan bağışlanmamı isterim, sonra da aziz milletimizin hoş görüsüne sığınırım.
Arkadaşlar bizler çalışmalarımızı her zaman şeffaflık ilkesine bağlı kalarak yaptık. Gizli saklı hiçbir işimiz olmamıştır. Yaptığımız çalışmalar, hukuka uygun olduğu kadar, hakka da uygun şekilde yapılmıştır. Amme vicdanına uygun şekilde davranılmıştır. Aksini iddia eden varsa, işte yakam burada, lütfen yapışsın ve benden hesap sorsun” dedi.

Ziyaretlerde, İlçe Kaymakamlarına, İlçe Belediye Başkanlarına, İl Genel Meclisi Üyelerine, Belde Belediye Başkanlarına, Mahalle ve Köy Muhtarlarına iyi duygular veda edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.