Vali Özkan’ın İlk Mesajları

Şırnak Valisiyken Isparta’ya atanan Vali Vahdettin Özkan, bu sabah düzenlenen resmi karşılama töreniyle görevine başladı. İşte Vali Özkan’ın Isparta’ya ilk mesajları…

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ağustos 2013 15:00
Vali Özkan’ın İlk Mesajları

Şırnak Valisiyken Isparta’ya atanan Vali Vahdettin Özkan, Isparta’daki görevine resmi karşılama töreni ile başladı. Saat 09:30’da hükümet meydanında Isparta protokolü tarafından karşılanan Vali Özkan, tören mangasını selamladıktan sonra, makamında gazetecilerle sohbet etti.



Vali Özkan, burada verdiği ilk mesajlarda Isparta’ya ilk defa geldiğini belirterek “Isparta’ya hizmet konusunda vatandaşlarımızla bizim aramızda köprü vazifesi görecek olan siz basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Isparta’da her yönüyle katılımcı bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz” dedi.



Vali Vahdettin Özkan, “Bilimsellik, verilere hakimiyet, stratejiler ve politikalar oluşturmak bilimsel bir yönetim anlayışının olmazsa olmazı. İnsan odaklı, katılımcı bir yönetim anlayışını benimsiyoruz” ifadelerini kullandı.



Şırnak’a atandığında da, Isparta’ya atandığında da mutlu olduğunu kaydeden Vali Özkan, “Bizler şehre ve insanlara hizmet etmek için varız. Bizi bağlayan, bize yön veren en önemli unsur da kuşkusuz hukuk, insan hakları ve değerlerimizdir” diye konuştu.









Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum