Valilik Dışında Düşüncem Olamaz

Bu yıl içerisinde emekli olması planlanan Vali Memduh Oğuz, kendisi hakkında ortaya atılan ‘Siyasete atılacak’ iddialarına cevap verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Nisan 2013 11:48
Valilik Dışında Düşüncem Olamaz

Türkiye gündemine de bir dönem düşen bu iddialara cevap veren Vali Oğuz: “Isparta Valiliği görevini arzu, heves ve heyecan ile yapıyorum” dedi. Vali Memduh Oğuz’un bu yıl içerisinde emekli olduktan sonra önümüzde ki yıl Mart ayında yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde Belediye Başkan aday adayı olacağı iddiaları ayyuka çıktı.

SADECE GÖREVİMİ VE ISPARTA’YI DÜŞÜNÜYORUM
Vali Memduh Oğuz: “Ben Isparta’nın Valisiyim. Tek düşüncem ve görevim Valiliktir. Halkımızın sorunlarına çözüm arama peşindeyim. Sabah makamıma gelirken hevesle geliyorum. Şu anda sadece Valiliği düşünüyorum. Başka bir düşüncemde asla ve asla olamaz” dedi.

DEKAN DA OLABİLİRİM DEMİŞTİ
Isparta Vali’si Memduh Oğuz, geçtiğimiz aylarda katıldığı canlı yayın programında kendisine sorulan ‘Emekli olunca siyaset düşünüyor musunuz? yada ne yapacaksınız?’ sorusuna şu cevabı vermişti: “Kurulacak olan özel bir üniversiteye dekan da olabilirim, ticaretle de uğraşabilirim. Isparta’yı seviyorum” dedi. Vali Oğuz, katıldığı programda yaptığı açıklamalarla kendisi hakkında ortaya atılan spekülasyonlara da cevap verdi. Vali Oğuz: “Ömrümün sonuna kadar Isparta’da kalacağım

ISPARTA’YI DA HERKESİ’DE SEVİYORUM
Benim Isparta’yı sevme hakkım var mı? Herhangi birisi ‘hayır sana Isparta’yı sevmeyi yasak ettik’ diyebilir mi? Diyemez. Ben kimseye ‘senden daha fazla Isparta’yı seviyorum’ demiyorum. Ben de Isparta’yı sevenlerden bir bireyim. Isparta’nın özelliklerini bildiğime inanıyorum. Burada aradığım hususlar var, arayıp bulduğum hususlar var.

Benim burada çok güzel dostlarım var. Bir tanesine bütün mal varlığımı feda edeceğim insanlar var. Bu sevgide Isparta’da beraberim. Valilik, belediye başkanlığı, milletvekilliği çok küçük kalır. Isparta’nın hakiki valisi, belediye başkanı, milletvekili Isparta sevgisi ile yanıp tutuşan vatandaşlardır. Burada dostlarımla gönül beraberliği kurdum.

Bu sevgi yok olmasın, artsın, azalmasın. Isparta’da sevgiyi buldum. Aradığım sevginin karşılığını gördüm. Bu sevgi karşılığı olduğu müddetçe ben Isparta’da varım. Isparta bana ayrı bir vazife yüklerse, Isparta’dan ayrılmamak kaydıyla varım. Ömrümün bundan sonraki kısmını Isparta’da geçirip, kalmak istiyorum. Kararım budur. Cenabı Allah bu kar ı değiştirecek bir sürprizle inşallah beni karşılaştırmaz” diyerek açıklamada bulunmuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum