Valilik Önünde Oturma Eylemi

Muzaffer Türkeş Mahallesi'nde yaşayan Suat Han, evlerinin karşısında bulunan çocuk parkında bazı vatandaşların uygunsuz hareketlerde bulunulduğu ve rahatsız oldukları gerekçesiyle Valilik önünde eylem yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2014 11:36
Valilik Önünde Oturma Eylemi

Muzaffer Türkeş Mahallesi'nde oturan bir aile çocuk parkında bazı vatandaşların uygunsuz hareketlerde bulunduğu belirterek şikayetçi oldu. Herhangi bir önlem alınmadığını iddia edin aile ise IspartaValiliği karşısında bulunan parka gelerek oturma eylemi gerçekleştirdi.

Muzaffer Türkeş Mahallesi'nde yaşayan Suat Han, evlerinin karşısında bulunan çocuk parkında bazı vatandaşlar tarafından uygunsuz hareketlerde bulunulduğu ve rahatsız oldukları gerekçesiyle polisi aradı. Ancak herhangi bir sonuç alamayınca Isparta Valiliğine gelerek eşi ve çocuğuylaoturma eylemi düzenledi. Parktaki ağaçlara "Bu Bir Demokratik Eylemdir" pankartı Han, yaklaşık 3 senedir mahallede bulunan çocuk parkımıza bir minibüs geliyor. Bunlar gece-gündüz o parkta yatıp kalkıyorlar. Mahalle sakinleri olarak bizleri rahatsız ediyorlar. Hem gürültü yapıyorlar, yemekyiyorlar, parkı çöplüğe çevirdiler. Banyo bile yapıyorlar. Ben kaç kez polisiaradım. Ancak herhangi bir sonuç alamadım. Bu yüzden onlar orada parkta yaşıyorlar ise bende buradaki parkta ailem ile gelerek eylem yapıyorum. Onlar oradaki parkta yaşıyorsa bende burada yaşarım" diye konuştu.

Isparta Valiliği karşısındaki parkta oturma eylemi yapanailenin yanına gelen Isparta Belediyesi Zabıta ekipleri ve polis bir süre görüştükten sonra ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.