Valilik Personeline Seminer Verildi

Türk Standartlardı Enstitüsü Yazılım ve Test Belgelendirme Daire Başkanlığı tarafından Valilik Göl toplantı salonunda Siber Savaşlar ve Bilişim Teknolojileri Belgelendirmeleri hakkında seminer düzenlendi.

Yayınlanma:
Valilik Personeline Seminer Verildi

Düzenlenen seminere, valilik personeli ile kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapanlar katıldı.

Vali Yardımcısı Niyazi Can seminerde yaptığı açılış konuşmasında kalite yönetimi konusunda hedefimizin maksimum seviyeye ulaşmak olduğunu ifade ederek bu noktadan hareketle Siber Savaşlar ve Bilişim Teknolojileri Belgelendirme eğitimlerinin önemine vurgu yaptı.

Düzenlenen seminerde Siber Savaş ve TS ISO/IEC 15408 – Ortak Kriterler Sertifikasyonu, TS ISO/IEC 15504-SPICE(Yazılım süreçleri İyileştirme ve Yeterlilik Belirleme), TS ISO/IEC 19790 ve TS ISO/IEC 24759- Kriptolama Modulleri için Güvenlik ve Test Gereksinimleri, TS 13298-Elektronik Belge Yönetimi standartları ve belgelendirmeleri hakkında bilgiler verildi. Seminere katılanlara katılım belgesi verilecektir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.