Valinin Mesajı Olay Oldu

Vali Memduh Oğuz’un Kurban Bayramı’nda daire müdürlerine gönderdiği iddia edilen ‘kutlama mesajı’ olay oldu. Önce Ali Haydar Öner, şimdi de Mahmut Özyürek Vali Oğuz’a yüklendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Kasım 2012 20:28
Valinin Mesajı Olay Oldu

ADD Isparta Şube Başkanı’nın hedefinde yine Vali Memduh Oğuz vardı. Özyürek, Vali Oğuz’un Kurban Bayramı’nda daire müdürlerine gönderdiğini iddia ettiği mesaj üzerinden Vali Memduh Oğuz’a verdi veriştirdi.

VALİ'YE SANCAK BEYİ YAKIŞTIRMASI
Özyürek açıklamasında Vali Oğuz’u sancak beyine benzeterek “ABD’de yaşayan CIA ajanını “en büyük” olarak gören, Cumhuriyetle hesaplaşmanın öncülerinden olan, Said Kürdinin sürgün edildiği yer olduğu için “İslam açısından Mekke, Medine ve Kudüs’ten sonra Isparta’yı “Kutsal kent “ ilan ederek Kürt Said’i peygamberlik mertebesine yükselten Vali Oğuz, Cumhuriyetin valisi değil, tarih içinde gerileyen, yozlaşan, çöken ve sonunda emperyalizme teslim olan Osmanlı Hanedanı'nın sancak beyliğine soyunmuştur” dedi.

Özyürek, “Vali Oğuz; ”İTAAT, SADAKAT, TESLİMİYET, KORKU” nun mutluluğa neden olacağını söylüyor. Böylesine bir mutluluk tanımı Cumhuriyet kültürünün değil, cemaat kültürünün ürünüdür.

Çünkü Cumhuriyet ”İTAAT, SADAKAT, TESLİMİYET, KORKU” değil, mutluluğu “fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür” yurttaşlarda gören bir yönetim şeklidir” ifadelerini kullandı.

İŞTE O MESAJ
Isparta Valisi Memduh Oğuz ‘un Kurban Bayramında daire müdürlerine ve belediye başkanlarına gönderdiği iddia edilen mesaj şu şekilde; “KURBAN BAYRAMINIZI TEBRİK EDER, İTAAT, SADAKAT, TESLİMİYET, KORKU VE ÜMİT İLE GELEN SONSUZ MUTLULUKLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum