Vatandaş Umudu Belediyede Arıyor

İstanbul yolu eğitim öğretim yılının açılması ile artık çile yolu haline geldi.

Yayınlanma:
Vatandaş Umudu Belediyede Arıyor

Hemen hemen her gün trafik kazalarının yaşandığı hatta ölümlü trafik kazalarının olduğu yol sonunda vatandaşı çileden çıkardı. Çileden çıkan vatandaş umudu belediye’de aramaya başladı.

Üniversite öğrencileri ile toplu taşıma görevini üstlenen özel halk otobüsleri yetkilileri sorunun bir an evvel çözülmesi için belediye’den destek istiyor. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’da Karayolları yetkililerini göreve çağırarak görevinizin başına gelin bir karış yolu ya siz yapın yada müsaade edin üç gün içerisinde ben yapayım diyerek tepkisini dile getirdi.

Dün Belediye’yi ziyarete gelen Özel Halk Otobüsü Yetkilileri sorunlarına çözüm için belediyeye ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında kısa bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Belediye’ye ve bize gece gündüz vatandaşlarımız bizi arıyor.

Biraz önce 300 civarında öğrenci gelmiş ve İstanbul yolunun bir an önce yapılmasını istediler. Öğrenciler belediyemize gelirken, burayı belediyenin yaptığını zannediyorlar. Belediyemize kadar gelenlerin yanı sıra telefonumla ulaşan vatandaşlar da büyük bir serzenişte bulunuyor.

İşte bugün gördüğünüz gibi özel halk otobüsleri yetkilileri de bizden çözüm arıyorlar. Otobüslerin zamanında turlarını tamamlayamadığını böylece öğrencilerin de zamanında okula yetişmelerinin mümkün olmadığını dile getirdiler” dedi.

Günaydın, Ankara’da rahat uyuyan iktidar partisi milletvekillerine de seslenerek, “Yusuf Ziya Günaydın’ın arkasından bom bom konuşan insanlar var ya nerde o milletvekilleri, yok karayollarının asfaltı dayanıklı, yok Günaydın’ın yaptığı asfalt dayanıklı değil diye kof kof televizyon’da konuşuyorsunuz. Üç yılda bir avuç yolu yapamadınız.

Tahminim bu yolu yapmamanızın sebebi ise burayı günaydın yapıyor desinler diye yapmıyorsunuz. Bırakın verin bana ben üç günde tamamlayayım. Ramazan Bayramında bitireceğiz diye söz verdiniz. Kurban Bayramı geldi. Hani nerde verdiğiniz sözler” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum