Vatandaşlar Tadilatdan Etkilenmeyecekler

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatlarıyla başlatılan çalışmalarda, Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Bölümü günün şartlarına göre yeniden düzenleniyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Eylül 2011 14:08
Vatandaşlar Tadilatdan Etkilenmeyecekler

Isparta Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Bölümü tadilat dolayısıyla yaklaşık bir ay boyunca hizmetlerinin tahsilat işlerini 20 Eylül 2011 Salı gününden itibaren belediye binası girişinde, diğer iş ve işlemlerini ise Halı Sarayı F. Blok’ta yürütecek.

Mimar Sinan Caddesi Halı Sarayı altında bulunan Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Bölümü yapılacak tadilatla banka havasına kavuşacak. Gelir Bölümü vatandaşların konforunun yanı sıra, banka sistemine dönüştürülecek.

Vatandaşlar, Gelir Bölümü’ndeki tadilatların ardından Emlak, Çevre Temizlik Vergisi, Su tahakkuk ve Tahsilât, Kira, İşgaliye, İhale, Borç ve Alacak gibi işlemlerini girişte bulunacak numatörden alacakları sıraya göre yapabilecek.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, çalışmaların bir ay süreceğini ancak bu çalışmaların daha kısa bir zaman dilimine çekilmesi için uğraş göstereceklerini belirterek, amaçlarının çağın gereklerine uygun modern bir düzenlemeye gitmek olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.