Ve Birlikten Kuvvet Doğdu...

Gelendost'a Büyük Müjde... Ve Birlikten Kuvvet Doğdu!

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Kasım 2017 22:31
Ve Birlikten Kuvvet Doğdu...

Gelendost ovasının en önemli sorunlarından birisi olan sulama suyu probleminin çözümü için en önemli adım atıldı.

Gelendost Sulama Birliği Kooperatifi Başkanı Ömer Kurşuncu, DSİ 18'nci Bölge Müdürü Mahmut Berber'i makamında ziyaret etti. DSİ 18. Bölge Müdürü Mahmut Berber ile ilçenin sulama suyu konusunda yaşadıkları sıkıntıları istişare eden Birlik Başkanı Kurşuncu, yaşanan sıkıntıların bir an önce aşılabilmesi için gayret gösterdiklerini kaydetti.

Ziyaretten Gelendost için büyük bir müjdeyle dönen Kurşuncu, "DSİ 18. Bölge Müdürü Mahmut Berber ile Gelendost Sulaması Yenileme Projesi Uygulama Protokolü'nün imzalandığını açıkladı.

Konuyla ilgili bilgilendirme yapan Gelendost Sulama Birliği Kooperatifi Başkanı Ömer Kurşuncu, "Sulama suyu konusunda yaşanan sıkıntıların aşılmasında bizlere destek olan ve güç veren başta TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç beye, Gelendost Belediye Başkanımıza, AK Parti İlçe Başkanımıza ve bu anlamda bize gerçekten destek olan tüm hemşerilerimize en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.