Vicdanınız Sızlayacak

Sav yolunda bulunan Tabakhane civarında açlıktan ve soğuktan ölen köpekler hayvan severleri adeta isyan ettirdi. Ajans32’nin bugün duyurduğu “Kediyi ağaca astılar” haberinin ardından yüzlerce hayvan sever birbirinden ilginç ihbarlarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Kasım 2013 17:46
Vicdanınız Sızlayacak

Ajans32’nin bugün öğle saatlerinde duyurduğu ‘Kediyi Ağaca Astılar’ (Haberi Okumak İçin Tıklayın) haberinin ardından haber merkezimize yüzlerce telefonla ulaşan hayvan severler birbirinden ilginç ihbarlarda bulundular.

Sosyal paylaşım sitelerinde de yayınlanan ihbarlar vicdanlarınızı sızlatacak cinsten.



Haberimizde yer verdiğimiz fotoğraftaki köpekler Sav Yolunda bulunan Tabakhane civarında açlıktan ve soğuktan ölmüş.



Konuyla ilgili haber merkezimize ulaşan bire hayvan severin elektronik postasını sizlerle paylaşıyoruz: “Sav yolunda Deri Organize Sanayii yol kenarında büyük miktarlarda minik köpek yavruları açlıktan, hastalıktan her gün ölüyorlar, oraya gidip elinden gediği kadar beslemeye çalışanlar var , belediye asla besleme yapmıyor. Günde 4-5 tane köpek soğuktan ve açlıktan ölüyor.... Yeni doğmuş yavrular aç birbirlerine sarılıp ölenler var.

Sav - Isparta yolu her gün 500 araç geçiyor hiç mı görmüyorlar bu sayısız cesetleri yol kenarlarında? ya da temizlik işler çok mu hızlılar o bölgede??? Bu dakikadan sonra oradaki köpeklere bir şey olursa onlarca çekimler, video çekimler ve sürpriz raporlar ortaya çıkartacağız !!! akıllar durur”



Şimdi hayvan severler konuyu yetkili mercilerle görüşerek ciddi bir kamuoyu oluşturmak istiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum