Vicdanlarınız Rahat Mı?

Uluslarası Avrasya Eğitimciler Derneği’de tabeladan T.C. ibaresinin kaldırılmasına tepki gösterdi. Dernek Başkanı Koray Başyiğit, AK Parti seçmenine seslenerek “Vicdanınız rahat mı?” diye sordu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Nisan 2013 16:35
Vicdanlarınız Rahat Mı?

Uluslarası Avrasya Eğitimciler Derneği Başkanı Koray Başyiğit, yaptığı açıklamada, “AKP; PKK ile yürüttüğü müzakereler çerçevesinde “Türk”, “Türkiye” ve “Atatürk” adlarını kamu kurum ve kuruluşlarından silmeye devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı’na sağlık kuruluşlarının tabelalarından, resmi evraklarından “Türkiye Cumhuriyeti” ve kısıltması olan “T.C.” ibarelerini kaldırıyor. Ispartamız ise ilk uygulanan iller arasına girdi.Yetkilileri tebrik ederiz(!)” dedi.

AK Parti seçmenine seslenen Başyiğit, “Acaba niçin, neden, bu T.C logosu iktidarda ki siyasi iradeyi AKP’yi rahatsız ediyor? AKP ye oy verenler acaba vicdanen rahatlar mı? Türkiye Cumhuriyeti kimleri huzursuz ediyor? Lütfen sağ duyu ile düşünün” ifadelerini kullandı.

Başyiğit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenlerinde yapılan değişikliği de eleştirerek “Ulusal ve Resmi Bayramlardaki Törenler Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklara koltuk devretme uygulaması kaldırıldı.Toplu olarak yapılan 23 Nisan şenliklerine de son verildi. Ne güzeldi çocuklarımız Valilik,Belediye Başkanlığı,Emniyet Müdürlüğü,Milli Eğitim Müdürlüğü makamlarına oturmaları ve eksiklikleri dile getirmeleri” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum