Vural'dan Başkan Günaydın'a Tam Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gurup Başkan Vekili Dr. Oktay Vural, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Nisan 2012 19:25
Vural'dan Başkan Günaydın'a Tam Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gurup Başkan Vekili Dr. Oktay Vural, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

SDÜ’de ‘Yeni Anayasa Sürecinde Türkiye’ konulu konferans veren ve ardından Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret eden MHP Gurup Başkan Vekili Oktay Vural, Başkan Günaydın’ın şehre önemli hizmetler yaptığını söyleyerek, “Devletin kaynağını tüketen değil, üreten bir belediyesiniz. Bu çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum” dedi.

MHP Gurup Başkan Vekili Oktay Vural’ın belediyeyi ziyaret etmesinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Günaydın, hizmet süresinde kalan son iki yılı proje ve uygulamalarla geçireceklerini söyledi.

Kendisinin hem devreden, hem de devir alan bir belediye başkanı olduğunu dile getiren Başkan Günaydın, bundan dolayı belediyenin ekonomik durumunu çok iyi bildiğini aktardı. Kendisinin belediyeyi borçsuz teslim ettiğini ancak bir önceki dönemden 150 milyon lira borçla devraldığını dile getiren Başkan Günaydın, “Önce geminin yürümesi gerektiğini düşünerek yatırımlara başladık. Belediyemizin var olan vergi borçlarını yapılandırdık ve 38.5 milyon liraya yakın vergi verdik. Devlete vergimizi veren bir belediye haline geldik, kısacası üreten belediye olduk” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ayrıca belediye olarak yaptıkları diğer yatırımlardan da bahsederek, çalışmaların 24 saat esasına göre devam ettiğini belirtti.

Isparta Belediyesi’nin önemli hizmetler verdiğini dile getiren MHP Gurup Başkan Vekili Oktay Vural “Sorumlu belediyecilik anlamında önemli hizmetler yaptınız. Belediye olarak çalışmalarınıza ne tür engellemeler olursa olsun devam etmeniz önemli, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Devir alma ve devretme sürecinde yapılan borçların sonucunda sizinde sorumlu bir belediye anlayışıyla devletin kaynağını tüketen değil, kaynak üreten elindeki kıt imkânlarla hizmet üreten yöneticilerin başarısıdır. O sıkıntılı günlerde aşılacaktır. Hizmete devam, önemli olan doğrusunu yapmayı bilmektir. Bu doğru İnşallah başkalarını da doğrultur. Hizmet heyecanı ve gayretinizi gördüm, bu hizmetleriniz Isparta’yı bir başka çehreye kavuşturacaktır” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Günaydın, MHP Gurup Başkan Vekili Oktay Vural’a ziyaret anısına hediye takdim etti. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.