Yalan Söylüyorsun

CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, Türkiye İstatistik Kurumu'nu (TÜİK) eleştirerek, "TÜİK, istatistiki yalan makinesi haline geldi" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ocak 2013 18:30
Yalan Söylüyorsun

CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, parti çalışmaları kapsamında geldiği Çankırı'da Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret etti. Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli ve oda yöneticileri ile bir araya gelen Öner, burada açıklamalarda bulundu.

TÜİK'in ekonomiyi olduğundan iyi gösterme gayretinde olduğunu iddia eden Öner, "3 çeşit yalan vardır. Yalan, pembe yalan ve kuyruklu yalan. Şimdi TÜİK çıkıp, 'işsizlik düştü' diyor. Halinizi düşünün ve bunlara inanmayın. Bunlar kuyruklu yalan. TÜİK, istatistiki yalan makinesi haline geldi" diye konuştu.

Son yıllarda tarım ve hayvancılıkla uğraşan üreticilerin zor duruma düştüğünü öne süren Öner, "Mazot pahalı, tarlalarınızı ekemiyorsunuz. Hayvancılık çoktan ölmüş, tarım can çekişiyor. Köylüler artık bırakın üretim yapmayı, traktörlerinin depolarını bile doldurmayı unutmuş. Bidonlarla mazot alınır hale gelinmiş. Borçsuz ve dertsiz çiftçimiz kalmamış. Süt 75 kuruş, mazot 4 lira bilmem kaç kuruş" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum