Yalçın Baysan Mevlid – i Şerif Okuttu

Isparta’da büyük projelere imza atan Yalçın Baysan Group Yönetim Kurulu Başkanı dün Kule246 Konut Projesini hayata geçirdiği Davraz Mahallesinde Mevid – i Şerif okuttu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ekim 2017 09:37
Yalçın Baysan Mevlid – i Şerif Okuttu

Isparta’nın yeni cazibe merkezi Yalçın Baysan Group Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Baysan önderliğinde yapımına başlanan ‘KULE 246’ projesi tüm hızıyla sürüyor. Davraz Mahallesindeki 23 dönüm arazide 7 ayrı projede 731 konutla Isparta halkına merhaba demeye hazırlanan Yalçın Baysan Group, projenin başlaması ve bundan sonraki sürecin kazasız – belasız tamamlanması için dün Mevlid – i Şerif okuttu.

BAYSAN; “TÜM KATILANLARA
TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM”
Davraz Mahallesi Cezaevi yanındaki Şantiyede saat 11.00 ila 16.00 arası yapılan Mevlid – i Şerifte mevlid okutulmasının yanı sıra çok sayıda davetliye de Isparta’ya özgü yemek ikramında bulunuldu.
Yalçın Baysan Group Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Baysan’ın düzenlemiş olduğu yemeğe; Isparta’nın bürokratları, Belediye Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, vatandaşlar ve çevre illerden çok sayıda davetli katıldı. Programla ilgili olarak bir açıklama yapan Yalçın Baysan Group Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Baysan, Mevlid – i şerif ve yemeğe katılan herkese teşekkür ettiğini ifade etti.
Söz konusu programa katılanlar ise, Baysan’ın projesinde başarılı olması için Allah’tan niyazda bulunarak; “Başarılarının devamını dilerim’ temennisinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum