Yalvaç Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Yalvaç Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Yeni Sanayi Sitesi'nde bulunan belediyeye ait arsaların satılmasına karar verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Şubat 2012 20:56
Yalvaç Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Yalvaç Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Yeni Sanayi Sitesi'nde bulunan belediyeye ait arsaların satılmasına karar verildi. Toplantıda ayrıca arıtma tesisleri yanına köpek barınağı yapılması, sözleşmeli personelin ücretlerinin yeniden belirlenmesi ve trampa (takas) yapılacak ev ile ilgili gündem maddeleri tartışıldı.

Belediye Başkanı Bayram, belediyeye ait arsaların satışından elde edilecek gelir ile otogar alanında bulunan arsaların kamulaştırılmasının yapılacağını ifade etti.

Belediyeye ait arsaların satışına karşı çıkan Meclis Üyesi Fevzi Yüncü ise belediyenin elinde bu kadar arsa bulundurmasının bir faydası olmadığını savundu. Yüncü, belediyelerin arazilerini satması gerektiğini ancak sanayi sitesindeki arazilerin işadamlarına verileceğini düşündüğü için ret oyu kullandığını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.