Yalvaç’ta Kaçak Sigara ve Tütün Operasyonu

Yalvaç İlçesi’nde bugün öğle saatlerinde düzenlenen operasyonda, ilçede kaçak tütün ve sigara satışı yaptığı iddia edilen 4 kişi gözaltına alınırken, 520 paket sigara ve 52 kilogram kaçak tütün ele geçirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2013 00:54
Yalvaç’ta Kaçak Sigara ve Tütün Operasyonu

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin il merkezinde yaptığı başarılı çalışmaların yanı sıra ilçelerdeki operasyonlar da hız kesmiyor.

Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, bugün öğle saatlerinde düzenlediği eş zamanlı operasyonda, kaçak sigara ve kıyılmış kaçak tütün satışı yaptığı iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Yalvaç İlçesi’nde bazı işyerlerinin gümrük kaçağı sigara ve kıyılmış kaçak tütün sattığı bilgisini alan emniyet güçleri, ellerindeki arama kararına istinaden eş zamanlı operasyon düzenledi.

Yapılan operasyonda 4 işyerinden, 520 paket kaçak sigara ile 52 kilogram kıyılmış kaçak tütün ele geçiren polis ekipleri, konuyla ilgili C.G. – A.K. – Ö.E. ve İ.D.’yi gözaltına aldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, 4 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum