Yanal Geldi 4 İsim Ayrıldı!

F.Bahçe’nin cuma günü 1 yıllık sözleşme imzaladığı yeni teknik direktörü Ersun Yanal’ın sarı-lacivertlilerdeki mesaisi hem hızlı başlarken 4 tane de ayrılık yaşandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Temmuz 2013 12:06
Yanal Geldi 4 İsim Ayrıldı!

Performans uzmanı Alper Aşçı, Yanal’a “Biz Aykut Hoca’nın ekibindeydik. Şu an görevimize devam etmemiz etik açıdan pek doğru olmaz” sözlerini söyledi ve kendisiyle birlikte Turgay Altay, Arda Keskin ve Barış Karakoç’un istifa kararlarını açıkladı.

F.Bahçe'nin cuma günü 1 yıllık sözleşme imzaladığı yeni teknik direktörü Ersun Yanal’ın sarı-lacivertlilerdeki mesaisi hem hızlı başlarken 4 tane de ayrılık yaşandı.İmza attığı günün hemen ertesinde Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne giderek yeni sezonun planlamasını yapan Yanal daha ilk günün de selefi Aykut Kocaman’ın ekibinde yer alan Alper Aşçı ve ekibiyle bir görüşme yaptı ve görüşmenin bu 4 isim kulüpten ayrıldı. ardında Alper Aşçı, Turgay Altay, Arda Keskin ve Barış Karakoç’tan oluşan 4 kişilik ekip istifa kararı alırken olay şu şekilde gelişti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.