Yanal: Mukaveleyi Düşünmüyorum

Fenerbahçe ile bir yıllık sözleşme imzalayan Ersun Yanal, yeni kontratı ne zaman imzalayacağı yönündeki sorulara, “Mukaveleyi düşünmüyorum. Önce şampiyon olalım” diyerek yanıt veriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2014 10:45
Yanal: Mukaveleyi Düşünmüyorum

Fenerbahçe'nin bugünlere gelmesinde ve takımın rakipleriyle arasındaki farkı bu kadar açmasında en büyük etken, doğal olarak Teknik Direktör Ersun Yanal oldu.

Kayıplarda hesap sorulan, başarılarda da el üzerinde tutulan teknik adamlar, genelde uzunvadeli sözleşmelere imza koyarken, Yanal ise sezon başında sadece bir sezonluk imza attı ve şu anda mukavelesinin bitmesine 5 ay kaldı. Buna rağmen yönetimle mukavele yenilemehakkında bir görüşme yapmayan Ersun hocanın tek düşüncesi şampiyonluk.

Takımın başarılı performansı sonrası Yanal'a yakın çevresinden en çok yöneltilen soru; "Yeni kontratın ne zamanimzalanacağı?" oluyor. Ancak deneyimli teknik adam, tüm konsantrasyonun lig yarışı ve şampiyonluk olduğunu ifade ederek, "Mukaveleyi düşünmüyorum. Tek hedefim takımımla bu sezon şampiyonluğa ulaşmak" diyekonuşuyor.

Fenerbahçe Yönetimi'nin de ikinci yarı Ersun Yanal ile masaya oturacağı, takımın başarısınaparalel olarak uzun vadeli bir sözleşme yapabileceği dile getirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.