Yangın Değil Cinayet

Şarkikaraağaç İlçesi Salur Köyü'nde evde çıkan yangında hayatını kaybeden Hasan Hüseyin Özman'ın yangından önce başına bir kez silahla ateş edildiği ortaya çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Nisan 2013 11:53
Yangın Değil Cinayet

29 Mart 2013 günü Şarkikaraağaç İlçesine bağlı Salur Köyü’nde bir evde yangın çıkmış, çıkan yangında yalnız yaşayan H. Hüseyin Özman yanarak can vermişti. Jandarma yangından sonra başlattığı soruşturmada ve Adli Tıp raporuna göre Özman’ın yangından önce çırılçıplak olduğu ve kafa tasında bir adet kurşun olduğu belirlendi.

İŞTE O OLAY
Olay Şarkikaraağaç Salur Köyünde mahallesinde iki katlı eski evde yalnız yaşayan Hasan Hüseyin Özman'e ait evde saat 04:00 sıralarında meydana geldi.

Sebebi henüz belirmeyen yangında ev tamamen kullanılmaz hale geldiSalur Köyünde evinde yalnız yaşayan Hasan Hüseyin Özmen (70) sabah’a yakın başlayan yangında yanarak can verdi. Uzun yıllardır evde yalnız yaşayan Özmen, kısa sürede tüm evi saran yangında yanarak can verdi.

EV KISA SÜREDE KÜL OLDU
Evden yükselen dumanlar üzerine olay yerine koşan köy sakinleri yangını görüp itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen Çiçekpınar Belediyesi ve Şarkikaraağaç Belediyesine ait itfaiye ekipleri ve personelleri seferber oldu. Kısa süre öncede yalnız yaşadığı evinde kimliği belirsiz maskeli kişi ve kişilerce dövülerek 3 bin lirası gasp edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum