Yapıcı Siyaseti Zayıflık Sanmasınlar

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, partisinin Isparta’da yapıcı bir siyasi çizgi izlediğine dikkat çekerek, “Yapıcı siyaseti zayıflık olarak gören anlayışlar varsa yanılırlar” dedi.

Yayınlanma:
Yapıcı Siyaseti Zayıflık Sanmasınlar

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, partisinin Isparta’da yapıcı bir siyasi çizgi izlediğini dile getirerek, “Isparta siyasetinde CHP’nin büyük bir ağırlığı var. Hem pozitif siyaset yapıyoruz hem de sorunların çözümüne katkı sağlayacak fikirleri kamuoyuyla paylaşıyoruz” dedi.

COŞKUNER’E GÖNDERME
Şenol, geçtiğimiz gün CHP Isparta eski Milletvekili Mevlüt Coşkuner’in “Isparta’da siyaset yok” açıklamalarına göndermede bulunarak “Eğer birileri bizim yaptığımız yapıcı siyaseti zayıflık gibi algılıyorsa bu yanlıştır. CHP bugün yıpranan AKP ve MHP’ye karşı dinamik duran tek siyasi partidir” diye konuştu.

TAKDİR KAMUOYUNUN
CHP İl Başkanı Şenol, partisinin yaptığı eylem ve çalışmalardan da örnekler vererek “Milli bayramlarda yaşanan çelenk krizlerinde en tutarlı tavrı CHP aldı, Dereboğazı eyleminde lokomotif rol üstlendi, CHP’nin koyduğu tavrı hiçbir parti koyamadı. CHP ilk defa kendi içerisinde barışık bir siyaset uyguluyor. Liste uzar gider… buna rağmen Isparta’da siyaset yok, muhalefet yok gibi bir algı oluşuyorsa takdiri kamuoyuna bırakmak lazım” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.