Yardım İstedi Parasını Kaptırdı!

İstiklal Mahallesi'nde ATM'den para çekmeye gelen 69 yaşındaki C.A.'nın yardım istediği 20 yaşındaki A.K., yaşlı adamın kartından çekilen Bin 500 TL'yi alarak kayıplara karıştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Aralık 2011 16:17
Yardım İstedi Parasını Kaptırdı!

Edinilen bilgiye göre, olay günü bankanın kapalı olduğu ve ATM cihazını kullanmayı bilmeyen C.A.’nın, o sırada yanından geçen A.K.’den yardım istedi.

Daha sonra A.K.’nin, kendisine hesabında para olmadığı söylediğini aktaran yaşlı adam, eli boş şekilde evine dönmek zorunda kaldı.

Ertesi günü mesai saatinde bankaya giden C.A., hesabında bin 500 TL bulunduğunu ve onu çekmek istediğini dile getirdi.

Banka yetkilileri paranın önceki gün hesaptan ATM yoluyla çekildiği cevabını verince, yaşlı adam vakit kaybetmeden polise koştu. A.K.’nin parayı el çabukluğuyla ATM’den çektiği anlaşıldı.

Polis, verilen eşgal bilgileri ve kamera kayıtları doğrultusunda, şüphelinin A.K. olduğu tespit etti. Yapılan çalışma sonucunda ele geçirilen A.K.’nin gözaltına alındığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.