Yargı Akademi 2014 Kpss’ye Hazır

2014 KPSS’ye hazır olduklarını kaydeden Yargı Akademi Kurucu Müdürü Hakan Kahraman, “Her yıl KPSS’de ilk 5’te en az bir öğrenci mutlaka Yargı Akademiden çıkar. Bu yıl da hazırız” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Eylül 2013 14:11
Yargı Akademi 2014 Kpss’ye Hazır

Yargı Akademi’den yapılan açıklamada, “Öğrencilerimizin hayatında önemli bir yer tutan Kamu Personeli Seçme Sınavı son yıllarda bir sınav olmaktan çıkmış ve çeşitli ayrıntılara sahip önemli ve zor bir sınav haline gelmiştir. Hepimiz biliyoruz ki maalesef hayatımız sınavlar üzerine kurulu bir süreç içerisinde kendini belirlemektedir. Bu nedenle öğrenciler bu süreçleri daha başarılı ve hızlı tamamlaması gerektiğini bilmeli. Çünkü her sınav süreci bilmediğiniz bir sisteme sahip. Bu nedenle sınav engellerini biran önce geçmenizi sağlayacak alanında tecrübeli olan en iyi dershane ve yayın seçimi büyük bir önem arz etmektedir. Sınavlara hazırlık sürecinde en önemli başlangıç sınava uygun sistemi olan bir dershane seçimidir. Doğru bir kurum seçimi, süreç içerisinde etkili ve verimli hazırlanmanızda size iyi bir rehberlik ve yönlendirme yaparak, motivasyonunuzu ve başarınızı arttıracaktır” dendi.

Yargı Akademi 2014 Kpss’ye Hazır
Isparta Yargı Akademi Kurucu Müdürü Hakan Kahraman 2014 yılı için ÖSYM sınav takviminde yer alan sınavlardan kurs Programlarında yer alan hazırlık kurslarını şu şekilde sıraladı;

§ ADLİ-İDARİ HAKİMLİK
§ KPSS-B Genel Kültür & Genel Yetenek
§ KPSS-A Alan Grubu Kursu
§ KPSS Öğretmenlik (Eğitim Bilimleri)
§ ÖABT (Öğretmenlik Alan Bilgisi)
§ YDS (Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı)
§ ALES (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı)
§ DGS (Dikey Geçiş Sınavı)
§ AÖF(Açık Öğretim Fakültesi Dersleri)



Isparta Yargı Akademi Kurucu Müdürü Hakan Kahraman, 2014 KPSS için kayıtların devam ettiğini ifade ederek, talebin en çok hafta içi gündüz ve hafta sonu gruplarına olduğunu bildirdi.

Yargı Akademi’nin KPSS’de her geçen yıl başarılarını artırarak devam ettirdiğini ve önemli başarılar yakaladığını belirten Kahraman, her yıl düzenlenen “ Müfettişlik ve uzmanlık kadroları için Kpss - A Grubuna hazırlanan öğrenciler için açmış olduğumuz kursların akademik kadrosunu Ankara bölgesinden gelen uzmanlar oluşturmaktadır. Bu yıl Alan Bilgisi(Kpss-A grubu) kursları başlamamış olmasına rağmen öğrencilerinin dershanemize olan taleplerinde ciddi artış var” dedi.

Isparta Yargı Akademi 2014 Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) hazır;

Her yıl KPSS’de önemli dereceler yakalayan Yargı Akademi, 2014 sınavı için öğretmenlik alanında 'Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi' grup sayısını artırdı. Bu yönüyle alanında Isparta’da zirvede olan Yargı Akademi, geçmişteki başarılarına önümüzdeki yıllarda da yeni başarılar eklemek istiyor.

Isparta Yargı Akademi Kurucu Müdürü Hakan Kahraman, 2013 KPSS Öğretmenlik alanında Yargı Akademi öğrencilerinden Yasin Can’ın Türkiye 10.su olduğunu bildirdi. Kahraman, “ 2013 KPSS Öğretmenlik Alanında Yasin Can isimli öğrencimiz derece yaptı. 98.0675 puan aldı. Kendi alanında da 4. sırada yer aldı. Isparta’da birinci oldu. Öğretmen atamalarında ilk tercihine yerleşti. Kendisine bundan sonraki öğretmenlik hayatında başarılar dileriz. Bu başarı bizi de çok mutlu etti” dedi.

Kayıtlar Devam Ediyor
Her yıl KPSS’de mutlaka ilk 5 ‘te Yargı Akademi’den en az bir öğrencinin olduğunu belirten Kahraman, şu bilgileri verdi: Önümüzdeki yıllarda da bu başarıyı sürdürmek istiyoruz. Şuanda 2014 KPSS için kayıtlarımız devam ediyor. Ancak hafta içi grupları için belli sayıda sınıf açabiliyoruz. Bu sınıflara talep oldukça yoğun. Sona kalındığında o gruplarda yer olmayabiliyor ve bu yüzden öğrencileri akşam ya da hafta sonu gruplarına yönlendiriyoruz.

Dolu Dolu Geçen Bir Program
Örneğin sadece KPSS’ye hazırlanan ve gün içerisinde boş olanlar için en uygun zaman hafta içi sabah gruplarıdır. Bu grupta haftada 2 gün sabahtan dersler başlar ve öğleye kadar devam eder. Ders günleri arasında bir gün boşluk olur.

Bu boş günde öğrencimiz bir önceki günün tekrarlarını yaparak unutmayı azaltarak, bilgilerin güncellenmesini sağlamış olur. Cuma günü de deneme günüdür. Böyle dolu dolu geçen bir program oluyor. O yüzden bu gruplara talepte çok oluyor.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum